Kézilabda kupa

TIPPMIX EHF FINAL4

TIPPMIX EHF FINAL4 

–  2017-ben Budapesten

 

A magyar sportfogadó játék, a TIPPMIX, a Szerencsejáték Zrt. terméke a 2017-es WOMEN’S EHF FINAL4 névadója, ennek értelmében a május 6.-án és 7.-én a budapesti Papp László Sportarénában sorra kerülő esemény hivatalos neve TIPPMIX EHF FINAL4 2017.

        A névadó szponzori együttműködést a felek a budapesti Elek Gyula Arénában jelentették be, az egyaránt Bajnokok Ligája-résztvevő, és a FINAL4-ba igyekvő két magyar csapat, az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC bajnoki rangadója előtt.

        “2017-ben immár negyedszer kerül sor Budapesten a WOMEN’S EHF FINAL4-ra, és nagyon örülünk, hogy idén a Szerencsejáték Zrt. révén új névadó szponzorral sikerült megállapodnunk erre a magyarországi csúcs-sporteseményre.  Támogatónkkal évek óta gyümölcsöző az együttműködésünk, a FINAL4-ról szóló névadó szponzori megállapodás pedig újabb mérföldkő a közös munkánk során” – emelte ki dr. Kocsis Máté, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

        “A női Kézilabda és különösen ezen belül az EHF FINAL4 mindig is biztos tippnek számított, amikor szerettük volna felkelteni a támogatók érdeklődését.  Tudjuk, hogy a TIPPMIX és a Szerencsejáték Zrt. jelen van a sportban, éppen ezért számíthatunk sikeres együttműködésre.” – mondta el David Szlezak, az EHF Marketing ügyvezető igazgatója.

        „A kézilabda Európában és Magyarországon is kiemelkedően népszerű csapatsportág, a hazai csapatok rendszeresen szerepelnek az európai kézilabda kupák végjátékában. A WOMEN’S EHF FINAL4 a legnagyobb női kézilabda esemény Európában, amelyet Budapesten rendeznek meg. Ez kiemelkedő lehetőség a Szerencsejáték Zrt. számára, hogy a sportfogadási termékét népszerűsítse a sportágon keresztül, mivel a kézilabdás rajongótábor sportot szerető és ismerő közönség. A Bajnokok Ligájában két csapatunk is érdekelt, így bízunk benne, hogy magyar résztvevőért is szoríthatunk a Final4 döntőjében“ – mondta el dr. Braun Márton, a Szerencsejáték Zrt. elnök-vezérigazgatója.

        “Elkötelezettek vagyunk az esemény évről-évre történő továbbfejlesztésében, idén is azon dolgozunk, hogy a remek meccsek mellett felejthetetlen show-t láthassanak az arénába kilátogatók. A jegyek még a vártnál is jobban fogynak, már több ezer belépő gazdára talált, így érdemes sietnie annak, aki a legjobb helyekről szeretné követni a FINAL4-et ” – tette hozzá Pálinger Katalin, az MKSZ alelnöke.

 

        Jegyárusítás a 2017-es WOMEN’S EHF FINAL4-ra

        Az újév kezdetével elkezdődött a jegyárusítás az év női klubkézilabda csúcseseményére, a WOMEN’S EHF FINAL4 2017-re. Akár 12 ezer néző is élvezheti majd a helyszínen a budapesti Papp László Sportarénában 2017. május 6.-án és 7.-én a WOMEN’S EHF FINAL4-et. A női kézilabdázás csúcseseményén a Bajnokok Ligája négy legjobb klubcsapata küzd meg az áhított trófeáért.

        A jegyek az esemény hivatalos honlapján, a www.ehfFINAL4.com oldalon vásárolhatóak meg, és a négyes döntő mindkét versenynapjára érvényesek.

        Jegyárak:

       1. kategória: 39.990 forint
        2. kategória: 27.990 forint
        3. kategória: 19.990 forint
        4. kategória: 9900 forint

 

        Az EHF női Bajnokok Ligájáról és a WOMEN’S EHF FINAL4-ról

        Az EHF női Bajnokok Ligájában, amely Európa első számú női klubkézilabda versenye, a legjobb csapatok lépnek pályára. Szeptembertől májusig 16 együttes verseng a budapesti négyes döntőbe jutásért, amelyre 2017-ben május 6-7-én kerül sor a budapesti Papp László Sportarénában. További információk:

ehfCL.com és ehfFINAL4.com.

2017-ben immár negyedszer kerül sorra Budapesten a WOMEN’S EHF FINAL4, a 2017-es négyes döntő pedig egyúttal a Magyar Kézilabda Szövetség és az EHF Marketing, a rendezvényről szóló újabb, három éves megállapodásának első állomása, hiszen 2019-ig biztosan hazánkban dől el a női BL-trófea sorsa.

 

        A Szerencsejáték Zrt.-ről

        A Szerencsejáték Zrt. állami lottótársaságként törvényi felhatalmazás alapján kizárólagos joggal forgalmaz Magyarország területén számsorsjátékokat, sorsjegyeket valamint totalizatőri sportfogadást (pl. Totó, Góltotó), továbbá egyedül rendelkezik engedéllyel bukmékeri típusú (pl. Tippmix, TippmixPro) sportfogadás szervezésére. 

Web:

http://www.szerencsejatek.hu/

Tippmix:

https://www.tippmixpro.hu

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk