SÚGÓ

 Mi, hol, hogyan?

A Kézilabda kupa honlap fő profilja a nevéből következtethető: a Bajnokok Ligája, az EHF-kupa és a Magyar Kupa mérkőzéseinek, statisztikai adatainak és történéseinek megjelenítése. Ezen kívül kisebb feldolgozási szinten foglalkozunk még az Európa-baj- nokságok és Világbajnokságok, valamint az NB I mérkőzéseivel is.

A honlap arculatának és szerkezetének megtervezésekor igyekeztünk átláthatóvá tenni a képernyőn látottakat. A gyakori internet felhasználóknak nem lesz újdonság a meg- jelenített tartalom, ennek ellenére adunk némi útmutatást, hogy mit, hol és hogyan ta- lálnak meg.

FŐOLDAL

– A kép bal felső sarkában az Európai Kézilabda Szövetség felirat található, mely ban- nerként működik; rákattintva új ablakban megnyílik a szövetség honlapja.

– A kép jobb felső sarkában a Magyar Kézilabda Szövetség felirat található, mely ban- nerként működik; rákattintva új ablakban megnyílik a szövetség honlapja.

– A Főoldal bokszai körül bal és jobb oldalt, valamint alul az egyesületek emblémai és egyes intézmények (ehfTV, kezitortenelem.hu, stb.) hirdetései bannerként szolgálnak; rákattintva új ablakban megnyílik az aktuális tartalom.

–  A Főoldalon belül az egyes bokszok a kupákhoz kötődő mérkőzések eredményeit közlik. Értelemszerűen a KOMMENT és a BŐVEBBEN feliratokra kattintva tovább lehet lépni a hozzá szólás oldalra, illetve a tudósításra és az adott mérkőzés jegyzőkönyvére. A mérkőző két csapat neve között látható apró, televíziót ábrázoló képre kattintva az egyes sportcsatornák közvetítéséről kaphatnak tájékoztatást. A széles bokszokban felsorolt csapat párosításra és eredményre kattintva a mérkőzés jegyzőkönyve érhető el. A Főoldal élén a HÍRMONDÓ feliratra kattintva a sportág aktuális eseményei ol- vashatók írásos formában. A hírek nagy részénél a Bővebben gomb aktivizálása után részletes tájékoztatás olvasható az adott témában. A HÍRMONDÓ boksz alatt lévő forgó NEW! felirattal jelzett mezőben szintén aktuális eseményről adunk tájékoztatást (CLICK HERE).

BAJNOKOK LIGÁJA

– A megnyíló fülek értelemszerűen követik a sorozat lebonyolítási rendjét. A Női és Férfi felirat mellett megnyíló fülek végén (például NŐI, Csoportmérkőzések, Közép- döntők, Negyeddöntők, Final Four) találhatók a résztvevő Csapatok felsorolása, továb- bá a Góllövőlista, a Sárga lapok, Kiállítás (2’), Kizárás (3x2’), Végleges kiállítás, valamint a JÁTÉKVEZETŐK statisztikai adatai.

– A lebonyolítási rendnek megfelelően a csoportok, fordulók, nyolcaddöntők, negyed- döntők, stb. fülre kattintva a megnyíló felület a csapatok neveit és a lejátszott mérkő- zések eredményeit tartalmazza.

–  Az egyesületek nevei mellett található Csapat gombra kattintva a klub adatai, a játékosok névsora és az egyesület a sorozatban addig lejátszott mérkőzései olvashatók. A névsorban bármelyik játékos nevére kattintva a kézilabdázó naprakész egyéni adatai és a kupában nyújtott teljesítménye találhatóak meg.

– Az egyes mérkőzések eredményei alatt található A mérkőzés jegyzőkönyve >> sorra kattintva megnyílik a találkozó teljes jegyzőkönyve, az aktuális táblázat és magyar csa- patok esetében a mérkőzés tudósítása és a nyilatkozatok. Aki bővebb statisztikai ada- tokra kíváncsi, az kattintson a TOVÁBBI STATISZTIKAI ADATOK sorra.

EHF-KUPA

Lásd a Bajnokok Ligája leírását.

MAGYAR KUPA

A női és a férfi sorozat öt fordulójának mérkőzés eredményeit széles bokszban közöl- jük, ahol a csapatok párosítására és eredményre kattintva a mérkőzés jegyzőkönyve érhető el. Mindkét nem négyes döntőjéről viszont részletes mérkőzés jegyzőkönyveket és tudósítást közlünk (lásd Bajnokok Ligája).

NB I

Mivel a magyar bajnokság első osztálya nem tartozik a honlap profilja közé, ezért csak tájékoztatás jelleggel adunk hírt a mérkőzésekről. Széles bokszban fordulóról for- dulóra közöljük az eredményeket, ahol a csapatok párosítására és eredményre kattintva a mérkőzés jegyzőkönyve érhető el.

A Női és Férfi fülre kattintva a K&H Kézilabda Liga 26 fordulójának (a férfiaknál a rájátszás) eredményeit tüntettük fel. Az egyes mérkőzések eredményére kattintva a ta- lálkozó jegyzőkönyve olvasható. Az oldal elején a TABELLA – GÓLLÖVŐLISTA felirat alatt az aktuális állás tanulmányozható.

A honlap egy újdonsággal is szolgál: elindítottunk egy „újabb kupa- sorozatot, mini bajnokságot” Magyar Kupacsapatok Kupája (MKK) néven (bővebben lásd Női és Férfi MKK menüpont). Az NB I-es mérkőzéseket alapul véve megnézzük, mire mennek egy- más ellen a nemzetközi porondon fellépő magyar kupaszereplők. Az itt résztvevő csa- patok eredményeit az egyes fordulókban dőlt betűvel jelöljük.

MÉDIA + TV

– A Televízió és az ehfTV fül alatt a mérkőzések közvetítéséről adunk információt.

KAPCSOLAT

E menüpont alatt lehet üzenni a szerkesztőségnek.

KERESÉS

Szándékunk szerint itt lehet visszakeresni csapatot, játékost, edzőt, mérkőzést és eredményt. Továbbá információt nyújtunk a Születésnapos, a Legidősebb, a Legfiata- labb, a Legalacsonyabb, a Legmagasabb és az Egy mérkőzésen legalább 10 gólt dobott játékosokról.

ARCHÍV

Az egyes szezonok dátumára kattintva itt lehet visszakeresni az adott idényben tör- téntekre.

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk