SÚGÓ

 

Mi, hol, hogyan?

 

A Kézilabda kupa honlap fő profilja a nevéből következtethető: a Bajnokok Ligája, az EHF-kupa és a Magyar Kupa mérkőzéseinek, statisztikai adatainak és történéseinek megjelenítése. Ezen kívül kisebb feldolgozási szinten foglalkozunk még az Európa-bajnokság és Világbajnokság, valamint az NB I mérkőzéseivel is. Jelenleg a teljes feldolgozási szintre a Bajnokok Ligájában jutottunk el (apró hiány a Játékvezetők statisztikai oldala; aminek a programozása folyamatban van). Az EHF-kupa és a Magyar Kupa teljes szintre való emelése a 2017-18. évi idényben válik teljessé. Nemzetközi szinten a 2017. december 1-17. között megrendezésre kerülő 23. Női Kézilabda Világbajnokság eseményeiről adunk tájékoztatást a Bajnokok Ligájához hasonló színvonalon. Lehetőség lesz a mérkőzésekhez és a tudósításokhoz hozzászólni; ennek lehetőségén kollégáink folyamatosan dolgoznak. A Keresés is megoldott lesz.

              A honlap arculatának és szerkezetének megtervezésekor igyekeztünk átláthatóvá tenni a képernyőn látottakat. A gyakori internet felhasználóknak nem lesz újdonság a megjelenített tartalom, ennek ellenére adunk némi útmutatást, hogy mit, hol és hogyan találnak meg.

              FŐOLDAL

              – A kép bal felső sarkában az Európai Kézilabda Szövetség felirat található, mely bannerként működik; rákattintva új ablakban megnyílik a szövetség honlapja.

              – A kép jobb felső sarkában a Magyar Kézilabda Szövetség felirat található, mely bannerként működik; rákattintva új ablakban megnyílik a szövetség honlapja.

              – A Főoldal bokszai körül bal és jobb oldalt, valamint alul az egyesületek emblémai és egyes intézmények (ehfTV, Tippmix Final Four, stb.) hirdetései bannerként szolgálnak; rákattintva új ablakban megnyílik az aktuális tartalom (például jegyrendelés a női Bajnokok Ligája Budapesten rendezendő Final Fourra).

              –  A Főoldalon belül az egyes bokszok a kupákhoz kötődő eseményeknek és a mérkőzés beharangozóknak adnak helyet. Értelemszerűen a KOMMENT és a BŐVEBBEN feliratokra kattintva tovább lehet lépni a hozzá szólás oldalra, illetve a tudósításra és az adott mérkőzés jegyzőkönyvére. A mérkőző két csapat neve között látható apró képre kattintva a televíziós közvetítésről kaphatnak tájékoztatást.

               BAJNOKOK LIGÁJA

              – A megnyíló fülek értelemszerűen követik a sorozat lebonyolítási rendjét.

              – A megnyíló fülek végén (például NŐI, Csoportmérkőzések, A-csoport) találhatók a résztvevő Csapatok és a lejátszott mérkőzések eredményei.

              –  Az egyesületek nevei mellett található Csapat gombra kattintva a klub adatai és a játékosok névsora olvasható. Az utóbbi névsorban bármelyik játékos nevére kattintva a kézilabdázó naprakész egyéni adatai találhatók meg.

              – Az egyes mérkőzések eredményei alatt található „A mérkőzés jegyzőkönyve >>” sorra kattintva megnyílik a találkozó teljes jegyzőkönyve, az aktuális táblázat és magyar csapatok esetében a mérkőzés tudósítása és a nyilatkozatok. Aki bővebb statisztikai adatokra kíváncsi, az kattintson a „TOVÁBBI STATISZTIKAI ADATOK” sorra.

              EHF-KUPA

              Jelenleg csak a magyar csapat (férfiaknál Grundfos Tatabánya KC) eredményeivel foglalkozunk. A teljes feldolgozás szintjét (lásd Bajnokok Ligája) a 2017-18. évi idény rajtjánál érjük el.

              MAGYAR KUPA

              A női és a férfi sorozat mérkőzéseinek eredményeit oly módon közöljük, hogy az egyes fordulókat jelölő sorra rákattinthatnak. Mindkét nem négyes döntőjéről viszont részletes mérkőzés jegyzőkönyveket és tudósítást közlünk. A teljes feldolgozás szintjét (lásd Bajnokok Ligája) a 2017-18. évi idény rajtjánál érjük el.

               NB I

              Mivel a magyar bajnokság első osztálya nem tartozik a honlap profilja közé, ezért csak tájékoztatás jelleggel adunk hírt a mérkőzésekről. Fordulóról fordulóra közöljük az eredményeket, s áttételesen az aktuális tabellát és a góllövőlistát (az oldal elején rákattintva a képre és a feliratra). Lehetőséget adunk a mérkőzés jegyzőkönyv megtekintésére, amennyiben valamelyik mérkőzés eredményére rákattint. A zöld színnel kiemelt mérkőzés eredményére kattintva a részletes tudósítás olvasható a találkozóról.

              MÉDIA + TV

              – Az ehfTV fül alatt lévő mérkőzések zölddel jelölt sorára kattintva a közvetítés ablaka érhető el.

              KAPCSOLAT

              E menüpont alatt lehet üzenni a szerkesztőségnek, s itt lehet beküldeni a Rejtvény helyes megfejtéseit.

              KERESÉS

              Szándékunk szerint itt lehet visszakeresni csapatot, játékost, edzőt, mérkőzést és eredményt. Munkatársaink jelenleg dolgoznak a megvalósításon.

 

             

             

 

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk