Tatabánya-Magdeburg előzetes

 

Csoportelsőség a tét

Legfeljebb a legszebb álmaikban gondolhattak arra, amikor sorsolták az EHF-kupa csoportokat, hogy a Grundfos Tatabánya KC ott lehetnek a csoportkör „végelszámolásánál” is. Most pedig ott tartanak, hogy a C-csoport 6., záró fordulójában az elsőségért szállhatnak harcba az SC Magdeburg ellenében.

      A mérkőzést 15 órától a győri Audi Arénában rendezik, amelyről elmondható, hogy egyre inkább „belakja” a Tatabánya, és a győri drukkerektől is jelentős támogatást kapnak Ilyés Ferencék egy-egy összecsapáson.

      – Nagyon büszkék vagyunk a fiúkra, hogy az utolsó találkozó eredményétől függetlenül, nyolc ponttal már a legjobb nyolc közé jutottak – emelte ki Kontra Zsolt technikai vezető. – Emellett egy Bundesliga topcsapattal találkozunk zárásként. Ebben legfeljebb a legmerészebb szurkolóink reménykedtek, akikre most is nagyon számítunk a Rába partján. Nagyon régen fordult velünk elő, hogy egy héten csak egy meccsre, a Magdeburg ellenire kellett koncentrálnunk. Hiszen márciusban is hét meccset vívtunk, áprilisban pedig kilenc derbi vár ránk. Ez brutális terhelés, amelyet tovább nehezített a rengeteg utazás. Nem véletlen, hogy Győrben is a Magdeburg az esélyesebb, de mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a legkisebb esélyt is megragadjuk.

      A hétvégi találkozóval egy időben Magyar Kupa négyes döntőjében játszik a kiváló győri női gárda. Ennek ellenére a tatabányaiak abban bíznak, hogy sokan eljönnek a kék-fehérek mérkőzésére is, hiszen a Győr Audi ETO KC-t a fináléba várják, és azt az összecsapást csak vasárnap rendezik.

Útban a továbbjutás felé: Illyés Ferenc bűvöli a labdát és az ellenfelét a
Maccabi Tel Aviv ellen

 

      Forrás: http://www.tatabanyahandball.com/

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk