Magyar kupacsapatok hazai csatája

 

Magyar Kupacsapatok Kupája
(MKK)

A nemzetközi porondon minden idényben 11-12 magyar csapat méretteti meg magát a női Bajnokok Ligájában, a női EHF-kupában, a férfi Bajnokok Ligájában és a férfi EHF-kupában. Mindegyik csapat a magyar bajnokságban (NB I) és a Magyar Kupában elért helyezése nyomán szerzett jogot a nemzetközi kupák- ban való indulásra. 

Gondoltunk egy merészet – mivel honlapunk a nevéből fakadóan főként a Bajnokok Ligája, az EHF-kupa és a Magyar Kupa történéseire koncentrál –, s elindítottunk egy „újabb kupasorozatot, mini bajnokságot” (később talán, ha valaki fantáziát lát benne, nevet is adhat neki). Az NB I-es mérkőzéseket alapul véve megnézzük, mire mennek egymás ellen a nemzetközi porondon fellépő magyar kupaszereplők.  A lebonyolítás egyszerű: a mini bajnokságban csak azokat az eredményeket vesszük figyelembe, amelyeket egymás ellen ját- szanak a kupacsapatok. Ehhez mellékelünk egy mini tabellát is, sőt – amúgy nem hivatalosan –, közöljük a góllövő listát, a sárga lapok és a különböző kiállítások sorrendjét is. Minden mérkőzésről a megszokott színvonalon részletes jegyzőkönyvet, a nagy rangadók (Győri Audi ETO KC – FTC-Rail Cargo Hunga- ria, Telekom Veszprém – MOL-Pick Szeged) történéseiről pedig akciós táblá- zatokat is közzé teszünk.

A „mini bajnokság” a honlapon könnyen elérhető: NB I – NŐI (FÉRF) – MKK Mérkőzések – Mérkőzés jegyzőkönyve. A „mini bajnokságban lejátszott” mérkő- zést az NB I-es eredmények közlésénél dőlt betűvel jelezzük.

Jó szurkolást és jó szórakozást kívánunk!

Női Magyar Kupacsapatok Kupája

Férfi Magyar Kupacsapatok Kupája

 

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk