Kézilabda kupa

Csoportmérkőzések - C-csoport

2019.09.21. 21:59KOMMENTEK >>

Sporting CP - TATRAN Presov

32-24 (17-14)


BAJNOKOK LIGÁJA, Férfi, Csoportmérkőzések, C-csoport, 2. forduló.

2019.09.21. 19:30 óra, Lisszabon, Pavilhao Joao Rocha, 1868 néző.

Vezette: Andrej GOUSKO, Siarhej REPKIN (Fehéroroszország).

EHF-képviselő: Marco TRESPIDI (Olaszország).

Sporting CP: CSUDICS Aljosa (kapus), GASPAR Manuel (kapus) - MARZO Frankis 5, RUESGA Carlos 4, FRADE Luis 4, VEITIA VALDEZ Pedro 3, ARAÚJO Edmilson 3, BINGO Arnaud 3, NIKCSEVICS Ivan 3, GHIONEA Valentin 3/2, MLADENOVICS Nemanja 2, ROCHA Tiago 1, TAVARES Francisco 1, PINTO Joao, MARTINS VIEIRA Goncalo, CARNEIRO Carlos. Vezetőedző: THIERRY Anti.

TATRAN Presov: CVITKOVICS Mario (kapus), CSUPRINYA Igor (kapus) - URBAN Lukás 6, MUNOZ Javier 5/1, RABEK Oliver 4, CSARAPKIN Roman 3, STRANOVSKY Martin 2, LAPAJNE Janus 1, VUCSKO Leon 1, GRZENTICS Nino 1, AFANOU Titouan 1, DJERIC Ognjen, KROK Dominik, HOZMAN Josef. Vezetőedző: GOLUZSA Slavko.

Hétméteres: 3/2 (NIKCSEVICS Ivan 1/0, GHIONEA Valentin 2/2), illetve 1/1 (MUNOZ Javier 1/1).

Sárga lapok: 2 (GHIONEA Valentin, FRADE Luis), illetve 2 (VUCSKO Leon, STRANOVSKY Martin).

Kiállítás: 1 (MLADENOVICS Nemanja 2'), illetve 3 (STRANOVSKY Martin 2', AFANOU Titouan 4').

Részeredmények: 5. percben 2-4, 10. percben 6-6, 15. percben 8-8, 20. percben 11-10, 25. percben 13-12, 30. percben 17-14, 35. percben 22-15, 40. percben 25-17, 45. percben 26-19, 50. percben 28-20, 55. percben 30-23, 60. percben 32-24.

Lövés hatékonyság: A mérkőzés részletes statisztikája az EHF honlapján nem érhető el (An error occured while generating the report).

Kapus teljesítmény: A mérkőzés részletes statisztikája az EHF honlapján nem érhető el (An error occured while generating the report).

1. Bidasoa Irun 2 2 0 0 59-42 17 4
2. Sporting CP 2 2 0 0 62-53 9 4
3. IK Sävehof 2 2 0 0 55-49 6 4
4. HC Eurofarm Pelister 2 0 0 2 53-55 -2 0
5. TATRAN Presov 2 0 0 2 47-57 -10 0
6. Cocks 2 0 0 2 44-64 -20 0

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk