Kézilabda kupa

Csoportmérkőzések - D-csoport

2019.02.17. 19:25KOMMENTEK >>

GOG Håndbold - Fraikin BM Granollers

34-26 (17-13)


EHF-KUPA, Férfi, Csoportmérkőzések, D-csoport, 2. forduló.

2019.02.17. 15:37 óra, Gudme, SU'VI:T Arena, 1458 néző.

Vezette: Doru MANEA, Radu ILIESCU (Románia).

EHF-képviselő: Gudjon L. SIGURDSSON (Izland).

GOG Håndbold: EREVIK Ole (kapus), MIKKELSEN Frank (kapus) - LINDENCHRONE Jon 8, JAKOBSEN Emil 7, LAERKE Emil 6, ERIKSEN HALD Lars 4, RIKHARDSSON Odinn 3, PUJOL Josef 2, ANDERSEN Frederik 2/2, JÖRGENSEN Lukas 1, BERGENDAHL Oscar 1, LARSEN Kristian, GIDSEL Mathias, HANSEN Frederik, MÖLLER Lasse, CLAUSEN Frederik. Vezetőedző: KRICKAU Nicolej.

Fraikin BM Granollers: GUARDIA TOMAS Marc (kapus), OLIVEIRA DE ALMEIDA Cesar (kapus) - VALERA ROVIRA Pol 5, FIGUERAS TREJO Adrian 5, RAKOCSIJA Vukasin 4, MAESTRO DOS SANTOS Oswaldo 4/1, LANCINA Borja 2, POPOVICS Ivan 2, FRANCO MIRO Sergi 2, MARTINEZ BAGES Adria 1, GASSAMA CISSOKHO Mamadou 1, GARCÍA DIEGUEZ Marc, FERRER VECILLA Alvaro, SAEZ LOZANO Victor, MARQUEZ COLOMA Alejandro. Vezetőedző: RAMA GARCIA Antonio.

Hétméteres: 4/2 (JAKOBSEN Emil 2/0, ANDERSEN Frederik 2/2), illetve 5/1 (FIGUERAS TREJO Adrian 2/0, RAKOCSIJA Vukasin 1/0, MAESTRO DOS SANTOS Oswaldo 2/1).

Sárga lapok: 2 (Vezetőedző: KRICKAU Nicolej, CLAUSEN Frederik), illetve 3 (FERRER VECILLA Alvaro, MARTINEZ BAGES Adria, MAESTRO DOS SANTOS Oswaldo).

Kiállítás: 3 (EREVIK Ole 2', LAERKE Emil 2', CLAUSEN Frederik 2'), illetve 6 (MARQUEZ COLOMA Alejandro 2', FIGUERAS TREJO Adrian 2', GASSAMA CISSOKHO Mamadou 2', MAESTRO DOS SANTOS Oswaldo 2', POPOVICS Ivan 4').

Részeredmények: 5. percben 2-3, 10. percben 4-6, 15. percben 8-9, 20. percben 13-11, 25. percben 15-13, 30. percben 17-13, 35. percben 19-14, 40. percben 24-15, 45. percben 25-18, 50. percben 27-19, 55. percben 30-22, 60. percben 34-26.

1. THW Kiel 2 2 0 0 59-45 14 4
2. GOG Håndbold 2 2 0 0 65-54 11 4
3. KS Azoty-Pulawy SA 2 0 0 2 51-57 -6 0
4. Fraikin BM Granollers 2 0 0 2 48-67 -19 0

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk