Kézilabda kupa

Yvette Broch már nem lép pályára a 2018/2019. évi szezonban

Yvette Broch 2015 nyarán csatlakozott a Győri Audi ETO KC csapatához, s a Győrben eltöltött három év alatt szorgalmas és kitartó munkával számos sikert tudhat maga mögött. A tavalyi idényt követően azonban a játékos a nyári pihenő során arról tájékoztatta dr. Bartha Csabát, a Győri Audi ETO KC elnökét, majd azt követően a nyilvánosság előtt is vállalta érzéseit, me- lyek szerint nem érzi késznek magát, hogy folytassa profi kézilabdás karrierjét. A klub, figye- lembe véve az élsporttal járó fokozott terhelés tényét, valamint bízva a teljes feltöltődésében és mihamarabbi visszatérésében, kiállt játékosa mellett, s megadta a kellő időt döntése meg- hozatalára. Yvette Broch a napokban személyesen látogatott el Győrbe, hogy tájékoztassa a klub vezetőségét a jövőjét illetően meghozott döntéséről, mely szerint egyelőre felhagy a ké- zilabdázással, s a 2018/2019-es szezonban biztosan nem lép pályára. Yvette Broch az ér- vényben lévő szerződésében foglaltak szerint 2019 nyarán opcionálisan dönthet kontraktusa egy évvel történő meghosszabbításáról.

– Bíztunk Yvette Broch pályafutását érintő pozitív fejleményekben, hiszen nem túlzás kijelen- teni, hogy az elmúlt szezonok során csapatunk egyik kulcsjátékosává vált mind támadásban, mind védekezésben, s a pályán kívül is meghatározó személyiséggé vált. Igyekeztünk min- denben a segítségére lenni, s reméltük, sikerül mentálisan és fizikálisan is megfelelő állapot- ba kerülnie, hogy folytatni tudja kézilabdás karrierjét és csapatunk tagjaként ismét a leg- magasabb célokért induljon harcba. Az élsporttal járó extra megterhelés elviselésére azonban nincs recept, s sajnálattal, de természetesen elfogadjuk a játékos döntését, mely szerint az idei szezonban biztosan nélkülöznünk kell őt a keretből – nyilatkozta dr. Bartha Csaba klub- elnök.


Forrás: Győri Audi ETO  KC honlap / Nagy Kata – Fotó: 24.hu

2018-11-14

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk