Kézilabda kupa

Válogatott balszélsőt szerződtetett a Siófok

Fodor János: „Lehetőségünk volt egy olyan játékos leigazolására, aki a mögöt- tünk hagyott időszakban sérülések miatt nem tudta magát megmutatni, de kiváló képességekkel bír. Egyeztettünk a szakmai stábbal, és arra jutottunk, hogy Szidónia minden tekintetben beleillik abba az új projektbe, mely a nyártól veszi kezdetét. Itt újra felépítheti magát, és megmutathatja, hogy milyen nagyszerű játékos. Elégedettséggel tölt el, hogy sikerült őt megszereznünk. Puhalák Szidó- nia érkezésével kilencven százalékban összeállt a jövő évi keret, melyet hama- rosan véglegesítünk.”

Puhalák Szidónia: „Egyik reggel hívott a menedzserem, és azt mondta, hogy van egy jó híre. Nem tudtam, hogy mi lesz a következő mondat, de egy rövid hatásszünet után elárulta, hogy megkereste őt a Siófok. Egyből tudtam, hogy ez egy jó lehetőség a számomra. Ezek után egyeztettem a siófoki vezetőkkel, akik felvázolták az elképzeléseiket a jövőre nézve. Minden szavuk nagyon pozitívan hatott, így nem is volt kérdés hogyan döntök. Siófokon nagyon jók a körül- mények, minden adott ahhoz, hogy a magammal szembe támasztott elvárá- sokat teljesítsem. Komoly céljaim vannak, és úgy érzem, hogy itt kiteljesedhetek. A mostani egy roppant kaotikus év a számomra, de minden erőmmel azon leszek, hogy a nyártól száz százalékos állapotban tudjam segíteni a csapato- mat.”

A még mindig csak 24 esztendős balszélső Szegeden kezdte pályafutását, és ott is mutatkozott be a felnőttek között az NB I/B-ben. Ezt követően 2013-ban, 16 esztendős korában szerződtette őt a Váci NKSE. A 2014/15. évi szezont viszont már Mosonmagyaróváron kezdte meg. Itt mutatkozott be az élvonalban, és hívta fel magára jelenlegi klubja, a Győri Audi ETO KC figyelmét. A magyar női kézilabda-válogatottban 2018-ban, Hollandia ellen debütált. A jelenleg is futó szezon a háromszoros Bajnokok Ligája győztes szélső számára balszerencsésen alakult. Előbb sérülés miatt kényszerült a partvonalon kívülre, majd a koronavírus döntötte le a lábáról.

Forrás: Siófok KC honlap

2021-04-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk