Kézilabda kupa

Váci NKSE: Mészáros Rea befejezte pályafutását

Mészáros Rea az alábbiakban nyilatkozott a döntés hátteréről:

– Sajnálatos módon a szervezetem döntés hozatal elé állított, mely az aktív sportolói pálya- futásom befejezését jelentette számomra. Az utóbbi időben az edzések és a pályán eltöltött idő az ízületeimet olyan mértékben megterhelte, hogy nem tudtam megfelelően koncentrálni, és az edzés, játék sem okozott már örömet. A szívem még most is vinne előre, de racionális gondolkodás megálljt parancsolt.

– Megnyugtat az a gondolat, hogy sikeres sportolói pályafutást tudhatok magam mögött. Melyet köszönhetek a kluboknak, ahol eredményekben és sikerekben gazdag éveket tölt- hettem el. Köszönettel tartozom a mindenkori magyar ifjúsági, junior és felnőtt válogatott ed- zőknek, hogy felfigyeltek rám, és a pályafutásomat segítették. Amíg szervezetem engedte, mindent megtettem a klubok sikereiért, illetve a válogatottban maximálisan küzdöttem a nemzeti válogatott minél jobb eredményességéért. Ezekhez a sikerekhez nagyban hozzá járultak a szurkolók, akiknek a buzdítása nélkül nem tudtam volna ennyire jól teljesíteni.

– A sors úgy hozta, hogy nevelő egyesületemnél a Váci Női Kézilabda Sportegyesületnél tu- dom abba hagyni pályafutásomat, akik ebben a helyzetben sem hagytak cserben, és civil éle- tem megkezdéséhez nyújtanak segítséget, amelyet ezúton is köszönök nekik. Így nem szaka- dok el a sportágtól, és bár kívülről, de segíteni tudom a fiatalok aktív sportolói pályafutá- sának elindítását.



Forrás: Váci NKSE honlap

2020-08-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk