Kézilabda kupa

Uros Bregar is helyet kapott a győri szakmai stábban

– Per Johanssonnal átbeszéltük az első időszak tapasztalatait. Feladat van bőven, amihez a nemzetközi sztenderdek szerint szükség van egy másodedző munkájára is. A kezdeti tennivalókat Per Johansson elvégezte, de a válogatott szünetet arra használtuk fel, hogy megtaláljuk a megfelelő segítséget vezető- edzőnk számára. Úgy vélem ők ketten, kellőképpen fel tudják készíteni a csa- patot a Bajnokok Ligája negyeddöntőire és a szezon hátralévő részére. Uros Bregar személyében tapasztalt szakember csatlakozik hozzánk, akinek megbíza- tása a szezon végéig szól – nyilatkozta Endrődi Péter ügyvezető.

– Örülök, hogy Uros csatlakozik hozzánk.  Jól ismerjük egymást, hasonlóak a kézilabdáról vallott elképzeléseink. Az elmúlt időszakban több megbeszélésen vettük át a teendőket, holnaptól pedig Győrben folytatjuk a munkát már közösen – mondta Per Johansson vezetőedző.

– Jól ismerem a klubot, ellenfélként számos alkalommal játszottam a Győri Audi ETO KC ellen. Európa egyik legjobb klubja, ahol megtiszteltetés dolgozni. Tisztában vagyok a jelenlegi helyzettel, és Per Johansson segítőjeként mindent meg fogok tenni a szezon eredményes befejezéséért – nyilatkozta Uros Bregar.

A szlovén tréner 2015 és 2021 között hazája női kézilabda válogatottját vezette, emellett 2016 és 2021 között a Krim Ljubljana vezetőedzője is volt. A magyar bajnokságban is dolgozott, a 2015-2116. évi idényben Vácott, míg 2021 és 2023 között a Siófok KC vezetőedzői feladatait látta el. Jelenleg a szerb női kézilabda válogatott szövetségi kapitánya.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás –  Fotó: Profimedia

2024-04-15

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk