Kézilabda kupa

Újra mérkőzést játszott a DVSC

Az előzetes regisztráció után négyszázan voltak a Főnix Csarnok lelátóján, ahol az alaposan megfiatalított Békéscsaba volt a DVSC SCHAEFFLER ellenfele. Köstner Vilmos igyekezett minden felnőttjátékosnak egyforma játéklehetőséget adni, s ketten – Török Lilly és Panyi Anna – pályára léptek a kerettel készülő utánpótlás játékosok közül.

Az látszott az első percekben, hogy minden játékosnak komoly meccshiánya van, ami a jelen helyzetben természetes. A sok hiba mellett szép gólokat is láthatott a közönség.  Az első fél- idő derekáig nem tudta lerázni a Loki a lelkes csabaiakat, aztán 6-6 után beindult a gépezet, gyorsan nőtt a különbség. A félidőben már hategységnyivel járt előrébb Köstner Vilmos csa- pata, szünet után pedig tovább nőtt a hazai előny. Sűrűn tapsolt a kézilabdára kiéhezett kö- zönség, annak különösen örültek a debreceni szurkolók, hogy a 16 éves Panyi Anna a haj- rában négy gólt is szerzett, s ezzel letette a névjegyét a felnőttek között is.

DVSC SCHAEFFLER–BÉKÉSCSABAI ENKSE 39-20 (16-10)
Főnix Csarnok, 400 néző. Vezette: Sándor L., Szikszai
DVSC: Csapó K. – Arany 4, Kovács A. 1, Tóvizi 1, Deszpotovics 4, Vámos P. 3, Vantara-Kelemen 5. Csere: Giegerich (kapus), Bánfai 3, Vukajlovics 3, Hornyák D. 1, Bordás 4, Karsten 3, Petrus 3, Török L., Panyi A. 4.
BÉKÉSCSABA: Mistina – Ardóczki, Kukely A. 5, Borgyos 3, J. Agbaba, Petika 1, Bottó. Csere: Szabó D, Csizmadia F. 1 (kapusok), Vámosi P. 3, Iván 3, Giricz 2, Kukely K. 1, Bucsi 1, Török F.

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap

2020-07-24

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk