Újabb három évig támogatja az Audi a győri kézilabdacsapatot

Achim Heinfling, az Audi Hungaria igazgatóságának elnöke: „Prémiumgyártóként prémium-teljesítményeket támogatunk. A Győri Audi ETO KC a világ egyik legsike- resebb kézilabdacsapataként lenyűgöző sikertörténetet ír. Örülünk, hogy további három évre meghosszabbítjuk partneri együttműködésünket. Csúcsteljesítményre és nem- zetköziségre törekszünk, így a közös értékeink összekötnek minket a Győri Audi ETO KC csapatával. Különösen örülünk annak, hogy ezzel az együttműködéssel a vállalatunknak otthont adó régiót is támogatjuk”.

Dr. Bartha Csaba, a Győri Audi ETO KC elnöke: „Megtisztelő számunkra, hogy klubunk és az Audi Hungaria 12 éve tartó együttműködését további három évvel meghosszabbítjuk. Csapatunk – csakúgy mint az Audi Hungaria – elkötelezett a leg- magasabb célok megvalósítása és a kiemelkedő teljesítmény mellett, és bízom benne, hogy a következő években is komoly sikereket érünk el közösen.”

Borkai Zsolt, Győr polgármestere: „Minden győri és minden magyar büszke lehet a győri kézilabdázás sikereire, teljesítményére. Ehhez szükségesek a háttérben azok a cégek, akik támogatják a sportot, ezért is örülök, hogy az Audi Hungária Zrt. a továbbiakban is a csapat mellett áll.”Az Audi Hungaria 2006 óta támogatja a Győri Audi ETO KC-t. Azóta a csapat 11 Magyar Kupa győzelmet, kilenc magyar bajnoki címet szerzett és háromszor nyerte meg a Bajnokok Ligáját. 2017 májusában az EHF Bajnokok Ligája Final Four döntőben a győri hölgyek Budapesten 12 000 néző előtt emelhették magasba harmadik Bajnokok Ligája serlegüket. A csapat idén is ismét bejutott a Final Fourba. A Győri Audi ETO KC a névadó szponzori együttműködés során összesen 529 mérkőzést játszott, amelyből 465 alkalommal győzött. A 13 év alatt a győri kezek 16 913 gólt dobtak és összesen 31 740 perc játékidőt töltöttek a pályán. A csapat 2014-ben költözött új otthonába, az Audi Aréna Győr multifunkcionális csarnokba, melynek névadó szponzora az Audi Hungaria. Az Aréna megnyitása kiemelkedő jelentőségű esemény volt az Audi Hungariával és Győr városával kötött partneri együttműködés során.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap

2018-05-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk