Kézilabda kupa

Új csapat épül a következő idényben Vácott

Juhász Gréta: „Számomra mindig is szimpatikus csapat volt a Vác, ezért rend- kívül örültem a megkeresésnek. Döntésem mellett az is szólt, hogy egy fiatal, lendületes és szimpatikus társaság, emellett úgy érzem számomra is előre lépes, hogy egy jelenleg nemzetközi mezőnyben szereplő csapathoz csatlakozhatok. Bízom benne, hogy megtudjuk valósítani közös céljainkat. További sok sikert az idei szezonban és jövőre találkozunk!”


Varga Emőke:
„Örülök és büszke vagyok, hogy a Vác játékosa lehetek a követ- kező szezontól. A tavalyi szezonom utolsó szakaszában keresztszalag szakadást szenvedtem, így csapat nélkül maradtam a jelenleg futó szezonra, ami részben végül az én döntésem is volt, mert így a nevelő egyesületem, a Győri Audi ETO KC segítségével végezhetem a rehabilitációm. Ezúton is köszönöm nekik az önzetlen támogatásukat. Ahogy a váci vezetőknek, vezetőedzőnek és a stáb tagoknak is, akik hisznek bennem és bizalmat szavaztak nekem a következő két szezonra. A rám jellemző alázattal, kemény munkával, kitartással és remélhe- tőleg eredményes teljesítménnyel igyekszem majd bizonyítani, hogy mindketten jó döntést hoztunk. Segített a döntésemben, hogy fiatalos, lendületes csapat tagja lehetek, egy olyan vezetőedző irányításával, aki amellett, hogy eredmé- nyes, “játékos-központú” és ért a nők nyelvén, tudja miként kell a legtöbbet ki- hozni az egyénből és csapatból egyaránt. Várom, hogy a hosszú kihagyásomat követően elkezdhessem a felkészülést a csapattal és hogy csakúgy, mint eddig, a következő szezonokban is kiváló eredményekkel szolgáljuk ki a remek váci szurkolókat! „


Besszer Borbála:
„Régóta szimpatikus csapat a Vác számomra, mert fiatal ma- gyar játékosokkal évről évre az NB I élmezőnyéhez tartoznak és ezzel a nemzet- közi kupában is szerepelnek. Örültem a megkeresésnek és nagyon tetszett, amit felvázolt a szakvezetés a célokkal és a nekem szánt szereppel kapcsolatosan. Úgy gondolom, ez egy nagyon jó lépcsőfok a karrierem szempontjából, szeret- nék a csapat segítségére lenni és egyénileg is sokat fejlődni. Több játékost ismerek már az utánpótlás válogatottból, örülök, hogy újra egy csapatban játsz- hatunk majd.”


Afentaler Sára:
„Nehéz döntést kellett meghoznom, mert az ötödik szezonomat töltöm Fehérváron és otthonomként tekintek mind a városra, mind a klubra, ahogy szinte családként az ott dolgozókra. De ennyi idő után úgy éreztem, hogy szükségem van az új környezetre, új impulzusokra, még úgy is, hogy a jelenlegi szezonban sokat fejlődtem az itt folyó kiváló munka eredményeképpen. Több megtisztelő megkeresést és ajánlatot kaptam, de ezek közül kimagaslott a váciaké a tekintetben, hogy évről-évre stabil, kiszámítható teljesítményt nyújta- nak és a jövőben is céljuk mind a hazai bajnokságban megőrizni a nemzetközi kupaindulásra jogosító helyezést, mind pedig ott egyre javuló eredményt elérni. Az igazolásaiknak köszönhetően olyan csapat tagja lehetek, akik közül többek- kel játszottam már együtt, míg a számomra új csapattagok is fiatal, lendületes és kimagasló képességű kézilabdázók, akikkel remélhetőleg folytathatjuk majd a Vácon megszokott jó eredmények szállítását a kiváló hangulatot teremtő hazai szurkolók örömére. Várakozással tekintek a karrierem új fejezetére, de lépésről lépésre haladok, így jelenleg még az aktuálisan futó szezonra fókuszálok és a Fehérvár színeiben igyekszem minél jobb teljesítménnyel segíteni a csapatot.”


Wald Kíra:
„Vácra igazolásomban nagy szerepet játszott, hogy egy stabil, évek óta nemzetközi kupainduló csapathoz szerződhetek, ahol a következő években is tervében van az Európa Liga szereplés. Elsődleges célom, hogy teljesítmé- nyemmel a lehető legtöbb játékpercet harcoljam ki magamnak, és ezáltal minél több rutinra tegyek szert, mind az NB I-es bajnokságban, mind pedig a nemzetközi kupamérkőzéseken” 


Pelczéder Orsolya:
„Pontosan tíz év telt el azóta, hogy először Vácra igazoltam. Bárhol is kézilabdáztam, Vác mindig is az otthonom maradt, hisz a mai napig itt élünk a férjemmel. Az eddigi pályafutásom során sok tapasztalatot szereztem, rutinos játékosként térek vissza és remélem ezzel is tudom majd segíteni a fiatalabb csapattársaimat. Nagyon boldog vagyok, hogy hazatérek és mindent megteszek majd a váci kézilabda sikereiért.”


Pálffy Anna:
„Örömmel töltött el a csapat megkeresése, hiszen itt nevelkedtem. Nagyon várom, hogy ismét hazai pályán játszhassak, bizonyíthassak és fejlőd- hessek egy fiatal, lendületes csapatban, hiszen ezekhez itt minden adott”


Juhász Gréta, Besszer Borbála, Afentaler Sára, Varga Emőke, Wald Kíra és Pálffy Anna két évre, míg Pelczéder Orsolya egy évre kötelezte el magát a Herbert Gábor vezetőedző által irányítandó együttessel.

Forrás és fotó: Praktiker-Vác honlap

2024-02-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk