Kézilabda kupa

 

Továbbra is dr. Bartha Csaba a Győri Audi ETO KC elnöke

Megújult elnökséggel folytatja munkáját a Győri Audi ETO KC, élén dr. Bartha Csaba elnökkel. A klubvezető 2016. augusztus 2-től tölti be tisztségét az egyesület vezetésében, és az azóta eltelt időszakban a klubbal három Bajnokok Ligája és három magyar bajnoki győzelem mellett két Magyar Kupa aranyérmet is szerzett.

A klubvezető megbízása eredetileg csak 2021. május végén járt volna le, ám a klub 2020. évi rendes közgyűlésén új tagokat választottak be az elnökségbe, így dr. Bartha Csaba is jobbnak látta, ha lemond tisztségéről, és újra pályázik a posztra azért, hogy szinkronban legyen az elnök és az elnökség mandátuma. Dr. Bartha Csaba feladatai bővültek, hiszen a női kézilabda szakág egyik államilag elismert akadémiája Győrben került megalapításra, melynek vezetői tisztségét is ő látja el.

– Rendkívül megszerettem az elmúlt majd négy év alatt a klubot és a várost. Számomra nem volt kérdés, hogy folytatni szeretném a megkezdett munkámat. Kihívásokkal teli időszak előtt állunk, ki kell mondani: a koronavírus okozta gazdasági helyzet komoly hatással lesz minden egyesületre, így a Győri Audi ETO KC-ra is, gyakorlatilag válságmenedzselésre is készülünk, de azt hiszem, hogy felkészülve várjuk a helyzetet és biztos vagyok benne, hogy az elnök- séggel közösen megoldjuk az előttünk álló feladatokat – nyilatkozta a tisztségében frissen megerősített elnök, majd ejtett néhány szót új feladatáról. –  A győri kézilabda műhely mun- kásságát országszerte elismerik, évtizedek óta élen járunk a fiatal sportolók nevelésében, ezért örömmel vettük, hogy a magyar kormányzat az új akadémiai rendszerben is szerepet szánt klubunknak. Nagy lehetőség előtt állunk, éppen ezért sok feladat vár ránk a következő pár évben, de hiszem, hogy a lehetőséggel élni tudunk, és minőségi munkával jobb sporto- lókat képezhetünk a rangos magyar sportélet számára.

– Nem volt nehéz döntenie az elnökségnek, hiszen 2016-tól egyesületünk legsikeresebb idő- szakát éltük meg dr. Bartha Csaba vezetésével. Javaslatomra egy minden szempontból alkal- mas, kitűnő szakember folytathatja munkáját a világ egyik legjobb kézilabda csapatának élén. Mindannyian bízunk abban, hogy jövőnk is legalább ilyen sikeres lesz, és kitűnő szurkoló- inkkal és nagyszerű szponzorainkkal közösen továbbra is emlékezetes győzelmeket élhetünk majd át – nyilatkozta Vanyus Attila, a klub örökös tiszteletbeli elnöke.


A Győri Audi ETO KC megújult elnökségének tagjai:

dr. Bartha Csaba
Győri Audi ETO KC, elnök

Vanyus Attila
örökös tiszteletbeli elnök

Czechmeister Mónika
Audi Hungaria Zrt. Külső Kommunikáció, vezető

dr. Dézsi Csaba András
Győr Megyei Jogú Város, polgármester

Endrődi Péter
Győr Megyei Jogú Város, kabinetfőnök

Kurunczi Márta
Audi Hungaria Zrt. Vállalati kontrolling, vezető

Lőre Péter
Audi Hungaria Zrt. Vállalati kommunikáció és kormánykapcsolatok, igazgató

Martonfalvay Lilla
PannErgy Nyrt., igazgatósági tag

Pálinger Katalin
Magyar Kézilabda Szövetség, alelnök

Petrov Iván
Győr Megyei Jogú Város, sportért felelős polgármesteri biztos

Tamás Áron
adidas, Kelet-Európai kereskedelmi igazgató

Wieszt Attila
Endo Plus Service Kft., ügyvezető igazgató

Ellenőrző Bizottság:
dr. Szabó István, elnök
Áder István, tag
Morvay László, tag


 Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

 

2020-06-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk