Kézilabda kupa

 

További igazolások Tatabányán

A 185 centi magas jobbszélsőt még tavaly nyáron hívta fel a menedzsere, hogy mit szólna hozzá, ha Tatabányán folytathatná a pályafutását.
– Nagyon megörültem a hírnek – emlékezett vissza Hornyák Bence. – Január táján aztán gyakorlatilag egyértelművé vált, hogy ide kerülhetek. Óriási dolog ez a számomra, hogy egy ilyen nagy múltú, jó nevű együtteshez igazolhatok. Szeretnék bizonyítani a bajnokságban és a nemzetközi kupában is. Úgy gondolom, itt sokat fejlődhetek, ezért és a csapat sikeréért mindent meg fogok tenni.Molnár Balázs két évnyi egri élvonalbeli szereplést követően két éves szerződést kötött a klubbal.
– Kimondottan a céljaim között szerepelt, hogy Tatabányán játszhassak – mondta a balszélső. – Most adódott erre lehetőségem. Ambiciózus vagyok, nagy tervekkel. Ezek megvalósítására pedig kiváló helyszín Tatabánya. Személyes karrieremben is óriási lehetőség, hogy ide kerülhetek. Szeretnék új csapatomban minél meghatározóbb játékos lenni. A Kék Tigrisekkel bajnoki érmet szerezni, a Magyar Kupában a négy közé kerülni, és jól szerepelni az EHF-kupában is. Sokat kell még fejlődnöm, de a végső célom, hogy a válogatottságig vigyem.A szerb származású, de már magyar Stefan Sunajko a svéd első osztályú IK Sävehof gárdájából igazolt hozzánk. A 194 centi magas balszélső elmondta, hogy nagy örömmel mondott igent a Kék Tigrisek megkeresésére.
– A menedzserem mondta, hogy Matics Vladan és Marosi László is szeretné, hogy Tata- bányán folytassam a pályafutásomat – jegyezte meg Stefan, aki két éves szerződést kötött az egyesülettel. – Nagy öröm és megtiszteltetés számomra Matics mester keze alatt dolgozni. A leendő csapattársaim jó részét ismerem és tudom, hogy ez egy remek gárda, ahol én is tudok fejlődni. Remélem, mind a bajnokságban, mind a nemzetközi kupában segítségére lehetek a Bányásznak.

Forrás: Grundfos Tatabánya KC honlap

2020-04-30

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk