Kézilabda kupa

 

Tomori Zsuzsanna bevetésre kész!

Igazi nagy visszatérőként emlegethetjük Tomori Zsuzsannát, a zöld-fehérek átlövőjét, akit a 2016/2017-es kézilabdás szezonhoz hasonlóan sajnálatos módon idén sem került el sportsérülés. Zsuzsi a műtét óta eltelt időszakban keményen dolgozott, hogy mihamarabb felépüljön és teljes értékű játékosként ismét pályára léphessen csapata színeiben. A kitartó munkának köszönhetően a győri játékos a soron következő magyar bajnoki találkozón – 2017. december 30-án (szombaton) 18 órakor Kecskeméten kezdődően – már az utazó keret tagjai között tudhatja magát.


         
– Nagyon örülök, hogy problémamentesen, rendben haladt a térdsérülésemet követő rehabilitáció, s hogy végre csatlakozni tudtam a többiekhez. A mai tréningre a sérülteket leszámítva mindenki visszaérkezett Győrbe és készülünk az előttünk álló újabb kihívásokra – nyilatkozta Tomori Zsuzsanna. – A térdem szerencsére egyre jobban bírja a terhelést, remélem, hogy a játékba is hasonlóan gyorsan sikerül visszailleszkednem, késznek érzem magam a feladatra. Szombaton utazom is a csapattal Kecskemétre, remélem, kapok is játéklehetőséget.

Forrás:
Győri Audi ETO KC

2017-12-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk