Kézilabda kupa

Több játékosával szerződést hosszabbított a Siófok KC

Estelle Nze-Minko: „Őszinte legyek, amikor idejöttem Siófokra úgy éreztem, hogy nem leszek majd itt sokáig. De aztán elkezdtek megváltozni a dolgok. Sok helyen játszottam már, de nem mindig éreztem azt, hogy a csapat részese lennék, itt ez teljesen másképp alakult. Nagyon jól érzem magam a pályán és azon kívül is. Hiszek a klubban, a csapattársaimban, a kitűzött célokban, ezek sokat jelentenek számomra. Nagyon szeretnék itt felépíteni valamit, motivál a klub törek-vése. Andrea Penezics és Silje Solberg komoly erősítések lesznek a jövő évben. Tapasztalt játékosok, évek óta a Bajnokok Ligájában játszanak, a nemzeti csapatukkal is nagy sikereket értek el. Várom már, hogy elkezdjük a közös munkát és együtt érjük el a kitűzött célokat a Siófok színeiben. Jelenleg arra koncentrálunk, hogy megszerezzük a nemzetközi kupaszereplést biztosító helyet,  de nem egyszerű a helyzetünk, mostanában elállt tőlünk a szerencse, rengetek sérültünk van, egy-két játékos pedig anyai örömök miatt távozott. Úgy gondolom, hogy bizonyos dolgokhoz időre van szükségünk. A siker nem jön egyik pillanatról a másikra, fel kell építeni, időt kell hagyni arra, hogy a dolgok kiforrjanak. Szeretnék köszönetet mondani a klub vezetőségének és a lányoknak, mert mindenben maximálisam támogatnak. Továbbá nagyon hálás vagyok a szurkolóknak is, hazai pályán és idegenben is mindig bíztatnak minket és ez sok plusz energiát ad nekünk.”

Katarina Jezics:Először is szeretném megköszönni a klubnak a belém vetett bi- zalmat. Nagyon örülök, hogy itt lehetek. Nem volt kétséges számomra, hogy itt szeretnék maradni, végre megtaláltam önmagam, új otthonra leltem. Mindenem megvan, amire csak szükségem lehet. Örülök, hogy meghosszabbították a szerző- désemet, tovább is folytatom a kemény munkát, akárcsak eddig. Nagy különbséget érzek azóta, amióta múlt év decemberében idejöttem. Az eleje nem indult jól, sérülések és betegségek nehezítették a dolgomat, nyáron viszont részt vettem egy nagyon kemény alapozáson, ami jól sikerült. Úgy látom, hogy most minden rend-ben van, a kemény munka kifizetődik és ez mindig így van. Elégedett vagyok a fejlődéssel, de folyamatosan többre vágyok. A klubnak és nekem azonosak a céljaink. Az a vágyam, hogy sikeresek legyünk a Siófokkal. Szeretném, ha be- kerülnénk a Bajnokok Ligájába. Tudom, hogy ez most még kicsit távolinak tűnik, de ha így folytatjuk a munkát, akkor ez nem egy elérhetetlen cél. Sok  remek játékossal játszok együtt, akik mind magasan kvalifikáltak, úgy gondolom ők is hasonlóképpen vélekednek. Asma Elghaouival a pályán kívül is jóban vagyok, nagyon jól kijövünk egymással és ami a legfontosabb, hogy  maximálisan tudjuk támogatni egymást. Jó tudni, hogy valaki mindig van mellettem, akire számíthatok. Ez nagyon fontos számomra. A klubnak komoly céljai vannak, ez látszik abból is, hogy Andrea Penezics a következő szezonban már nálunk játszik. Személyesen is jól ismerem őt. Örülök, hogy a következő szezontól együtt játszhatunk.” 

Asma Elghaoui: „Nem tudok mit mondani, mindenképpen maradni szerettem volna, számomra csak ez a forgatókönyv létezett. Beleszerettem a klubba, a városba, az itt élő emberekbe. Bármit megtennék ezért a csapatért, remélem, hogy nagyon komoly eredményeket fogunk elérni a jövőben. Köszönöm az ügyve-zető úrnak, hogy bízik bennem. Nagyon sok minden változott a 2015-ös érkezésem óta. Rengeteg lehetőséget biztosít a klub, amik segítenek abban, hogy a legjobb formánkat tudjuk nyújtani. Úgy érzem, felnőttünk a feladathoz, hogy bebizonyítsuk, hogy a Siófok egy nagyon jó és erős csapat. A következő szezonban még tovább erősödünk, olyan játékosok érkeznek, akik rengeteg tapasztalattal rendelkeznek. Szerintem ezzel az összeállítással erős konkurenciát fogunk jelenteni mindenki számára. A klub célja, hogy a top háromban végezzen, úgy vélem, hogy jó eséllyel indulunk neki a következő szezonban. A csapat nagy része együtt marad, új edzőnk lesz, szóval szerintem minden adott a sikeres folytatáshoz.”

Andela Janjusevics: „Nem volt egyszerű számomra megemészteni, hogy a leg-jobb formámban újra megsérültem. Úgy voltam vele, hogy nem foglalkozom ezzel és minden erőmmel azon leszek, hogy még jobb állapotban térjek vissza. Jól halad a rehabilitációm, keményen dolgozok minden nap. A legnehezebb része az, amikor a csapat meccset játszikk és a lelátóról kell végignéznem a történéseket. Ilyenkor tehetetlennek érzem magam, mert nem tudok segíteni a lányoknak. A szerződés hosszabbítással kapcsolatban nagyon boldog vagyok. Köszönöm a klubnak, hogy kitart mellettem, ezt a pályán nyújtott teljesítményemmel fogom viszonozni. Már nagyon várom a jövő évet, véleményem szerint nagy dolgokra lehetünk képesek a 2018/2019-es szezonban.”

Forrás és fotó:
Siófok KC honlap

2018-04-12

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk