Kézilabda kupa

Teljes a Siófok KC szakmai stábja

Miután egyértelművé vált, hogy három év után távozok a MOL-Pick Szegedtől, nagyon gyorsan zajlottak az események. Danyi Gábor megkeresett, előbb tele- fonon, majd személyesen is egyeztettünk arról a koncepcióról, amit megálmo- dott. Szeretem a kihívásokat, a szakmai részével pedig abszolút meggyőzött. Ezt követően Fodor Jánossal is leültünk, és egy jó hangulatú, gördülékeny beszélge- tés után nem sokkal meg is egyeztünk. Végig azt éreztem, hogy mindketten szá- mítanak rám, és szeretnék, hogy csatlakozzak a megújuló Siófokhoz. Összessé- gében nem sokat hezitáltam, és úgy gondolom, hogy jó döntést hoztam. Mon- dom ezt annak ellenére, hogy idő közben elég sok egyéb megkeresést kaptam. – fogalmazott Bubori Kornél a Siófok KC új erőnléti edzője és tudományos szak- embere, majd hozzátette: – A háttérben már javában zajlanak az előkészületek. Nagy erőbedobással, motiváltan készülünk a következő szezonra. Az előző érá- hoz képest egy teljesen más felépítésű és felfogású csapatot szeretnénk felépí- teni. Ehhez minden lehetőség és körülmény adott. Nem utolsó sorban pedig sze- retnénk a szurkolók bizalmát is kiérdemelni.

Bubori Kornél négy éven át dolgozott a magyar női- és férfi labdarúgó utánpót- lás-válogatottak mellett erőnléti edzőként, az utóbbi három esztendőben pedig a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának volt az erőnléti edzője és tudo- mányos szakembere.


Siófok KC szakmai stábja 2021/2022

Danyi Gábor – Vezetőedző
Zdravko Zovko – Másodedző
Bubori Kornél – Erőnléti edző
Babó-Pastrovics Melinda – Kapusedző
Vaskó Réka – Rehabilitációs szakember
Bimbó Tamás – Masszőr
Dr. Kisegyházi Attila – Csapatorvos


Fotó: Frank Yvette

2021-06-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk