Kézilabda kupa

 

Távozók és érkezők Vácott

A következő évi keretnek már biztosan nem lesz tagja Szabó Laura, a szerb Sanja Radosavljevics, Triffa Ágnes, valamint a győri kölcsönszerződése lejártával Lakatos Rita.

A távozók pótlására júliustól csatlakozik a csapathoz a korábban bő válogatott kerettag kapus, a 28 esztendős Pásztor Bettina, aki Kisvárdáról érkezik Vácra. Továbbá a Dunaújvárosból érkező irányítóként és átlövőként is bevethető 24 éves Ferenczy Fruzsina, aki az elmúlt héten lejátszott bajnoki mérkőzésen nyolc gól terhelte meg leendő csapata hálóját. Szintén új igazolás lesz a 21 éves junior Európa-bajnok balszélső, Schatzl Natalie, aki jelenleg Dunaújvárosban szerepel, valamint a Győrből érkező, Ifjúsági válogatott kerettag, 19 éves beállós Világos Diána, aki nemrég mutatkozott be az első osztályban, győri színekben. Pásztor Bettina 2022. június 30-ig, Ferenczy Fruzsina, Schatzl Natalie és Világos Diána pedig 2023. június 30-ig írt alá szerződést az egyesülettel.

A nyáron lejáró szerződésű játékosuk közül a saját nevelésű válogatott beállós- sal, Helembai Fannyval 2023. június 30-ig, valamint a 2017-ben Békéscsabáról érkezett jobbszélsővel, Diószegi Nikolettel pedig 1+1 éves szerződést kötöttek.

A játékoskeret további változásairól később adunk tájékoztatást!

Forrás: Váci NKSE honlap

2021-02-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk