Kézilabda kupa

Szikora Melinda elülső keresztszalag szakadást szenvedett

          – Hosszú nadrágban nem látszódott igazán, hogy mi történt… – elevenítette fel az eseményeket Szikora Melinda. – Elindultam jobbra, mert oda vártam a lövést, és amikor láttam, hogy a másik sarokba megy a labda, akkor vissza akartam védeni, de leragadt a lábam. Fel sem fogtam, hogy gond van, csak amikor ki kellett volna szedni a labdát a hálóból, akkor nem tudtam, hogy merre mozduljak, nem tudtam feltápászkodni. Mögöttem ült édesanyám, ez is segített abban, hogy jobban viseljem, hogy ne látszódjon rajtam, illetve az adrenalin miatt a fájdalom sem jelentkezett, ma már viszont érzem rendesen.
          A mérkőzés lefújását követően Szikora Melinda egyből a vizsgálatra ment, ahol sajnos rossz hírt kapott:
        – Este fél nyolckor már az MR-vizsgálatnak vetették alá a térdemet; életem leghosszabb tizenöt perce volt… – nyilatkozta a fradi.hu oldalán a kapus. – Mire kiértem a szobából, az orvos már mondta is, hogy nem látszik az elülső keresztszalag a felvételen, vagyis elszakadt. Hétfőn reggel dr. Erdélyi Gábor műt Tatán, és most már csak a rehabilitációra gondolok, rendkívül motivált vagyok, hogy újra a pályán lehessek. Nagyon sok támogató üzenetet kaptam, ezekből is erőt merítek, és tartom a véleményemet, hogy a Bajnokok Ligájában kötelező pályaborítás rettenetesen sérülésveszélyes.
          A pályaborítás alkalmatlanságát bírálva Szikora Melinda a Facebook oldalán a következőket írta:

          – Egy dolog azért iszonyatosan idegesít: hány térdnek kell még elszakadnia (és egyéb sérülések) ahhoz, hogy észrevegyék, ez a talaj nem alkalmas sportolásra?! Szeretnék egyszer akkora ember lenni, hogy egy Gerflor-ellenes kampány részese legyek...
          Az FTC-Rail Cargo Hungaria kapujában az oroszországi visszavágón a 16 éves Hadfi Gréta kaphat szerepet Bíró Blanka cseréjeként.


          Forrás: fradi.hu – Fotó: Nemzeti Sport/Tumbász Hédi

2018-04-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk