Kézilabda kupa

Szabó Nina: egy év kölcsönben az MTK csapatánál

Nina az elmúlt két évben nagyon sokat fejlődött, ezért is hosszabbítottunk vele szerződést 2025-ig –fogalmazott Ábrók Zsolt, a DVSC Kézilabda Kft. ügyvezetője. – Szeretnénk, ha a közeljövőben meghatározó irányítója lenne a csapatunknak, ehhez viszont még több játéklehetőségre van szüksége. A folyamatos terhelés és felelősségvállalás mellett tovább fejlődhet, komplex játékossá válhat. Azt várjuk, hogy első számú irányító és igazi vezér lesz az MTK-ban. Szeretném hangsúlyozni, hogy számítunk rá, ezért is döntöttünk úgy, hogy olyan szerződést kötünk, amely alapján a játékos szükség esetén visszahívható. Ily módon saját nevelésű, tehetséges fiatal irányítónk, Csernyánszki Liliána előtt is megnyílik a lehetőség arra, hogy több időt töltsön a pályán és így tovább fejlődhessen. Cseri a másodosztályban már meghatározó játékossá nőtte ki magát, bízunk benne, hogy Vámos Petra mellett az NB I-ben is bizonyítani tud.

A debreceni klub bejelentésével egyidőben az MTK Budapest is bejelentette a játékos érkezését. A fenti videóban Szabó Nina a terveiről, illetve Budapesthez való kötődéséről beszélt.

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap / MTK Budapest honlap

2023-05-04

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk