Kézilabda kupa

Suba Sára hosszabított, Zsiborás Luca szerződést kapott

– Meglepett a lehetőség, de nagyon örülök neki, hogy az MTK-nál a tervek szerint rendszeres játéklehetőséghez jutok. Nagyon kedvesen fogadtak a lányok, akiket a közös edzésről már is- mertem korábban is, ráadásul Bánfai Kíra a Fradi utánpótlásában is csapattársam volt, szóval ő sokat tud segíteni a beilleszkedésben. Nagyon fordult velem a világ az elmúlt hónapokban, nagyon gyorsan történik minden, de hihetetlenül boldog vagyok és igyekszem megszolgálni a bizalmat – magyarázta Zsiborás Luca.

– Nagyon jól éreztem magam a Vácnál, de a fejlődésem érdekében váltanom kell – mondta Suba Sára. – Sokat számított a döntésemben, hogy Golovin Vlagyimir nagyon bízik bennem, illetve, a junior válogatottnál dolgoztunk már együtt, vagyis én is tudom, hogy mire számít- hatok tőle. Nagy vágyam, hogy egyszer a Fradi felnőtt csapatának legyek meghatározó tagja, ehhez pedig amellett, hogy rengeteget kell dolgoznom, több játékidőre is szükségem van.

Boldog vagyok, hiszen a junior világbajnok kapusunkkal, Suba Sárával meghosszabbítottuk a szerződést. Saci nyártól az MTK-t erősíti majd, és bízom benne, hogy sok időt a pályán töltve tovább fejlődik – mondta Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Nagyon örülök és büszke vagyok, hogy egy újabb saját nevelésű já- tékosunkkal köthettünk profi szerződést, miután Zsiborás Luca hozzáállásával és teljesítmé- nyével kiérdemelte ezt. Fiatal kézilabdázóról van szó, fontos számára, hogy minél több időt töltsön a pályán tétmérkőzéseken, ezért a nyárig kölcsönadjuk őt az MTK-nak.

Forrás:
fradi.hu – Fotó: MKSZ

2019-02-16

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk