Kézilabda kupa

Siófokról távozó Dinah Eckerle Metzben kötött ki

Emmanuel Mayonnade: „Hihetetlen lehetőség számunkra. Mint az elnökünk el- mondta, számos választási lehetőség adódott, és úgy gondolom, hogy a lehető legjobb kapus szerződtetésével a legjobb döntést hoztuk meg.  Dinah nagyon gyorsan beilleszkedett, hamar közös nevezőre jutott a játékos társaival. Olvassa a játékot, nagyon gyorsan mozog, ráadásul nagyon igényes és fegyelmezett ember."

Dinah Eckerle: „Nagyon boldog vagyok, hogy ma este itt ülhetek a sajtótájé- koztatón az Arénában. Többször voltam már itt ellenfélként, és sajnos mindig veszítettünk Metz ellen. Nagyon örülök, hogy csatlakoztam a klubhoz, nagyszerű csapat, nagyon ambiciózus edzővel. Az utóbbi hetek nem voltak könnyűek, és megkönnyebbültem, hogy Metzbe szerződtem, és itt játszhatok a következő hó- napokban. Nagyon jó csapatba csöppentem, nagyon jó védekezése. Nem a legrosszabb konfiguráció, ha egy kapus olyan csapatba érkezik, ahol a védeke- zés annyira jó. Nagyon elégedett vagyok a választásommal és várom, hogy hozzájárulhassak a klub céljainak eléréséhez."

Forrás: Metz Handball honlap – Fotó: Thierry Hauuy

2020-11-06

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk