Kézilabda kupa

Siófok KC: norvég másodedzőt szerződtetett

– Danielnek nagy tapasztalata van mind a női, mind a férfi kézilabda területén, számos kor- osztályos nemzeti csapatot is edzett Norvégiában. A legmagasabb képesítésekkel rendelkezik, a filozófiája tökéletesen illeszkedni fog a miénkhez itt Siófokon. Igazi csapatjátékos, dina- mikus, nagy a munkabírása és taktikai téren is kiváló. Örülök és elégedett vagyok, hogy csatlakozik a stábhoz nyilatkozta Bent Dahl vezetőedző.

– Pár nappal azután, hogy Bentet kinevezték a Siófok jövőbeli vezetőedzőjének, felhívott és megkérdezte, hogy van-e kedvem csatlakozni a szakmai stábhoz a következő szezontól. Gyakorlatilag azonnal igent mondtam, tudtam, hogy egy ilyen kihívásra van szükségem. Onnantól kezdve már csak a részleteknek kellett a helyükre kerülniük. Az SKC egy friss energia az európai kézilabdában. Ambiciózus klub, nagyszerű szurkolókkal. Úgy hallottam, hogy kifejezetten pozitív és barátságos atmoszféra uralkodik a klubért dolgozó emberek között, pontosan ez az a közeg, amelyben szeretek dolgozni. Motiválnak az olyan emberek, akik nem elégednek meg a középszerűséggel, és ezt érzem a siófoki kézilabdával kapcsolatban is. Az a célom, hogy a lehető legjobban tudjam végezni a munkám, segítve a klubot céljai elérésében. Az is fontos számomra, hogy a tapasztalatommal és a tudásommal az SKC utánpótlásrendszerének is segítséget tudjak nyújtani a további fejlődés érdekében elevenítette fel szerződésének létrejöttét Daniel Birkelund.

Forrás: Siófok KC honlap

2020-05-12

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk