Kézilabda kupa

Siófok KC: Nikola Skorics segíti Zdravko Zovko munkáját

Zdravko Zovko és Nikola Skorics munkakapcsolata régre nyúlik vissza, ugyanis több éven keresztül együtt irányították a horvát női kézilabda-válogatottat.

– Tizennégy éve ismerem Nikolát, nagyon jó kapcsolatot ápolunk. Amikor a hor- vát válogatott szövetségi kapitánya voltam, ő volt a másodedzőm. Egy olyan szakemberre volt szükségem ebben a pozícióban, akiben maximálisan megbí- zom és szakmailag is egy vonalat képviselünk – nyilatkozta Zdravko Zovko, a siófoki csapat vezetőedzője.

– Természetesen azonnal elfogadtam a felkérést, amikor Zdravko felhívott. A magyar bajnokság színvonala kiemelkedő, így számomra ez egy remek lehe- tőség, egy igazi kihívás. A csapatot nagyszerű játékosok alkotják, a keretben rengeteg potenciál rejlik – nyilatkozta Nikola Skorics (képen jobbra), aki már meg is érkezett Siófokra.

November 12-én lejár a tíznapos hatósági házi karantén, ami után újra edzésbe állhat a csapat az új szakmai stáb vezetésével.

Forrás: Siófok KC honlap

2020-11-11

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk