Kézilabda kupa

Schuch Timuzsin a Ferencvárosban folytatja

Schuch Timuzsin: hétszeres magyar bajnok, 155-szörös magyar válogatott, amellyel olimpiai negyedik volt Londonban. A 32 éves, közel két méter magas játékost három- szor választották meg a Bajnokok Ligája legjobb védőjének a Veszprém színeiben.Debreczeni Dávid: a 25 éves, 199 centi magas kőkemény játékost az egyik legjobb és legtehetségesebb magyar védőnek tartják. A támadásban beállóként is bevethető Debreczeni a bajnoki negyedik helyezett Balatonfüred alapembere volt az elmúlt szezonban.

Kovacsics Péter: a 23 éves, hatalmas munkabírású, szélvészgyors balszélső, aki magabiztosan értékesíti a heteseket, a Gyöngyös csapatától érkezett, ahol a legutóbbi bajnokságban 78 góllal a házi góllövőlista második helyezettje volt. Régóta vágya, hogy a Ferencvárosban játszhasson, egy klubban nővérével, Kovacsics Anikóval.

Szakály Benedek: a 20 éves jobbszélső a másodosztályú Veszprém U20-as csapatától érkezett. Ott a legutóbbi bajnokság gólkirálya volt 26 mérkőzésen lőtt 182 góljával, 30 góllal megelőzve a második helyezettet.

Teimuraz Orjonikidze: a 22 éves, grúz válogatott balátlövő a macedón bajnokság gólkirálya volt. Az egyik macedón élcsapattól, a hatszoros bajnok Pelistertől érkezett.

A klub meghosszabbította Horváth Attila vezetőedző szerződését is.

Forrás: Fradi.hu

2018-05-25

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk