Kézilabda kupa

Schatzl Nadine jövőre is Győrben játszik

 – A Nadine szerződésében lévő opció nem egyedi, a sportágban gyakran sze- repel a dokumentumokban, főleg a hosszabb időtartamú kontraktusok eseté- ben. Nadine szereplése részünkről egyáltalán nem volt kérdéses jövőre, ezért is kezdeményeztük jóval a határidő lejárta előtt az opció lehetőségének eltörlését. Örülök, hogy ő is ugyanígy gondolkodott, és örömmel jelentem be, hogy bizto- san a Győri Audi ETO KC színeiben szerepel a következő szezonban is – nyilat- kozta Endrődi Péter, a Győri ETO Kft. ügyvezetője.

– Nem kellett sokat gondolkodni a klubvezetés megkeresése után, gyakorlatilag egyből azt mondtam, hogy persze, folytassunk, hiszen én sem kívántam élni a szerződésben lévő lehetőséggel. Győrben jól érzem magam, nagyon jó csapat van, és tudom, hogy a tervek is nagyratörőek a következő szezon tekintetében. Szeretek Győrben kézilabdázni, és örülök, hogy jövőre is az ETO játékosa leszek. Most azonban a jelenre fókuszálok, a lányokkal minden fronton komoly céljaink vannak, és szeretnénk őket közösen megvalósítani! – indokolta az opció eltörlé- sét Schatzl Nadine.

Schatzl Nadine 29 éves, négyszeres magyar bajnok, 2011-ben, 2012-ben, valamint 2022-ben a Győri Audi ETO KC csapatával hódította el a címet. A Magyar Kupát háromszor (2011, 2012, 2017) nyerte meg. A Bajnokok Ligájában 2012 után 2022-ben is ezüstérmet szerzett győri színekben. 2019-ben Magyar- ország legjobb női kézilabdázójának választották meg. Győrbe való visszatérése óta 63 tétmérkőzésen lépett pályára az Audi ETO zöld-fehér mezében, ezeken a találkozókon pedig 155 gólt szerezett. A 2022-23. évi Bajnokok Ligája kiírásban 12 mérkőzésen lépett pályára, 26 gólt jegyeztek fel a neve mellé, s egy alkalommal állították ki két percre.

Forrás: Győri Audi ETO KC / Szabó Tamás

2023-01-23

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk