Kézilabda kupa

Rosta Miklós: 2023. június 30-ig MOL-Pick Szeged

Rosta Miklós 2019 nyarán érkezett Szegedre. Eddig az NB I-ben 26 mérkőzésen kapott szerepet, és az Eger elleni idegenbeli bajnokin jubilált, hiszen az 50. gólját érte el kék mezben. A Bajnokok Ligájában eddig hétszer volt eredményes. A magyar válogatott tagja, amellyel jelenleg is edzőtáborban van, és készül a jövő héten rajtoló egyiptomi világbajnokságra.
 
– Nagy öröm számomra, hogy számol velem a csapat. Nagyon jó döntést hoz- tam, hogy Szegedre igazoltam, rengeteget tanultam. Lépkedek előre, de még mindig van mit elsajátítanom, hogy még jobb játékos váljon belőlem. Tudom, hogy akkor kapok több szerepet, ha minden egyes edzésen a maximumot nyújtom, és odateszem magam. Ez a célom, az ősszel már megkaptam a lehe- tőséget, így ez hatalmas motivációt jelentett számomra. Minden rendben a válogatott edzőtáborában, keményen edzünk. Nagyon sajnálom, hogy a pén- teki szlovákok elleni edzőmeccs végül elmarad, jó lett volna még egy mérkőzést játszani a világbajnokság előtt, de most ilyen időket élünk. Várom a vébé kez- detét, bízom egy jó és eredményes szereplésben – nyilatkozta Rosta Miklós.

Forrás: MOL-Pick Szeged honlap / Süli Róbert – Fotó: Sólya Eliza

Rosta Miklós gólok az elmúlt szezonból:

2021-01-08

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk