Kézilabda kupa

 

Régi-új vezetőedző a Győri Audi ETO KC kispadján

– Köszönöm Görbicz Anitának, hogy elvállalta a keret felkészítését és vezetését a bajnoki meccsre. Nyilván nem volt egyszerű a helyzet, hiszen speciális körül- mények között egy teljesen új szerepben kellett helyt állnia, de kitűnően vezette a lányokat. Gratulálok neki és a csapat minden tagjának is!– nyilatkozta dr. Bartha Csaba elnök.  Megállapodásunk Görbicz Anitával csak egy meccsre szólt. Segített a csapatnak, de elmondta, hogy mindenképpen játékosként szeretné befejezni a szezont, döntését pedig tiszteletben tartottuk. Olyan edzőt kellett keresni, aki felkészíti, irányítja a csapatot a hátralévő hetek megméret- tetései során. Egyik fő szempont az volt, hogy a rövid rendelkezésre álló idő alatt olyan embert válasszunk, aki minden szempontból jól ismeri a klubot. Ezért felkértük Ambros Martínt, hogy július helyett már most kezdje meg a munkát a csapattal. A megbízást elfogadta, a mai napon megtartja első edzését a keretnek. Jó munkát és sok sikert kívánok neki!

Ambros Martín eredetileg 2021 júliusában tért volna vissza a Győri Audi ETO KC élére vezetőedzőként. A spanyol tréner változatlan szakmai stábbal vág neki a szezon hátralevő mérkőzéseinek, Kun Attila másodedzőként, míg Holanek Zoltán erőnléti edzőként segíti munkáját. Első mérkőzését csapatunk vezetőedzőjeként a Magyar Kupa elődöntőjében játssza majd a Ferencváros ellen 2021. május 15-én, szombaton 16:45 órai kezdettel.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2021-05-10

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk