Kézilabda kupa

Planéta Szimonetta Debrecenben folytatja

Egy sportolónak a legrosszabb a lelátón ülni és nézni a meccseket, egy ilyen alkalommal döntöttem el, hogy muszáj lesz újra felépíteni magamat – mondta Planéta Szimonetta kétéves debreceni szerződésének aláírása után. – Most már közel a visszatérés, március végén, április elején újra játszhatok, elhiheted, hogy már nagyon várom!

Fél évtizedes légióskodás után mi motiválta a hazatérésben?

Nagyon élvezem az ottani életet, de már egy ideje gondolkodom azon, hogy hazamennék. Hiányzott a család, a barátok, s az elmúlt egy évben a járvány- helyzet miatt még erősebb lett ez az érzés. Most 27 éves vagyok, amikor kijöt- tem, három-négy évben gondolkodtam, az volt a tervem, hogy bombaformá- ban térek haza. Ettől még messze vagyok, de remélem ennek is eljön az ideje. Feldob, hogy a világ legerősebb női bajnokságában játszhatok, egy olyan csa- patban, amelynek nagy tervei vannak. Játszottam már ellenfélként Debrecen- ben, tudom, hogy remek a szurkolótábor, csodálatos a hangulat a csarnokban. A keretből sok mindenkit ismerek, Hornyák Dodóval, Korsós Dorinával és Csapó Kyrával Győrben játszottam együtt, Kovács Annával és Tóvizi Petrával pedig a válogatottban találkoztam. Tudom, hogy fiatal csapat a DVSC, olyannyira, hogy Szabó Ninának egy Nagy László Nemzetközi Kézilabdatáborban az edzője is voltam. Nagyon örültem, amikor megkeresett a Loki, nem sokat gondolkodtam a szerződés aláírásán, s már várom az új kihívást!

Forrás: DVSC SCHAEFFLER honlap

2021-02-26

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk