Kézilabda kupa

Pick Szeged: Távozik a vezetőedző és a másodedző

A tegnapi napon lefolyt egyeztetés után a klubunk, Juan Carlos Pastor vezető- edző, valamint Marko Krivokapics másodedző abban állapodott meg, hogy az edzőpáros az idény végéig irányítja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát, szerződésük 2023. június 30-ával közös megegyezéssel megszűnik.  A hatvanegy éves klubunk legsikeresebb edzőpárosát alkották ők, és még alkotják a szezon befejezéséig. Három bajnoki cím, egy Magyar Kupa-siker és egy EHF-kupa-diadal eddig a mérlegük. Reményeink szerint ez az eredménysor ebben a szezonban még gyarapodhat tovább, hiszen hosszú még ez a szezon. Fantasz- tikus győzelmeket, bajnoki címeket, kupasikereket éltünk át közösen, amelyekre mindig is büszkék leszünk, mert a szegedi kézilabda történelmének legszebb sikereit értük el velük közösen. Az nem is lehet kérdés, hogy a következő személy, aki felkerül a Pick Arénában a Legendák falára, az Juan Carlos Pastor lesz – nyilatkozta a Pick Szeged elnöke, dr. Szűcs Ernő Péter.

Nagy köszönet jár először is azért, hogy 2013-ban leülhettem ennek a csodá- latos klubnak a kispadjára. Szép időszak van mögöttünk, sikerek, győzelmek, amelyekre mindenki nagyon büszke. De még nincs itt a búcsú ideje, rengeteg feladatunk van, hiszen az idényből sok-sok meccs hátra van. Nem adtunk alább semmiből, minden fronton szeretnénk minél jobban és eredményesebben szerepelni. Csak előre tekintünk, dolgozunk, edzünk azért, hogy ez a szezon is emlékezetes maradjon – mondta Juan Carlos Pastor vezetőedző.

– A játékospályafutásom befejezése után rögtön másodedzőként kezdhettem el dolgozni egy Európában is jegyzett klubnál. Nagy kihívás volt, de minden pilla- natát élveztem, és nem lehetek eléggé hálás azért, hogy ilyen szép időszakot tölthettem el a Pick Szegednél. De még nincs vége, egy a célunk mindenkivel közösen, hogy ez az idény emlékezetes maradjon – nyilatkozta a Pick Szeged másodedzője, Marko Krivokapics.

Forrás: Pick Szeged honlap

2022-11-09

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk