Kézilabda kupa

Pick Szeged: Mikler Roland és Bodó Richárd hosszabbított

– A karácsonyi ünnepek előtt szeretnék egy jó hírt közölni a PICK Szeged szurko- lóival, amely valójában kettő. Klubunk Mikler Rolanddal 2024-ig, Bodó Richárd- dal 2025-ig meghosszabbította a szerződését, így mindketten hosszú távon erősí- tenek tovább bennünket. Roli és Ricsi is fontos láncszeme a csapatnak, ezért számunkra is örömteli esemény volt a hosszabbításuk – közölte a friss hírt Kiss Bence, a PICK Szeged cégvezetője.

Mikler Roland 2010-ben igazolt Szegedre. Négy éven át erősítette a Tisza-parti együttest, tagja volt annak a legendás EHF-kupagyőztes csapatnak, amely a klub első nagy nemzetközi sikerét érte el 2014-ben. Egy kitérő után 2019-ben tért vissza a „Kékekhez”, s idén bajnokságot ünnepelhetett csapatával A férfi kézi- labda NB I-ben kék mezben eddig 155 mérkőzésen lépett pályára, és egy gólt szerzett. Érdekesség, hogy PICK-szerelésben volt a premier találata.

– Egy a célunk a klubbal, így gyorsan megtörtént a megállapodás, 2024-ig biztosan itt leszek! Imádom ezt csinálni, fizikailag rendben vagyok, úgy érzem, hogy a kellő munkát beleteszem, és akkor a teljesítményem is rendben van. Örülök a szerződéshosszabbításnak, annak, hogy továbbra is PICK Szegedet erő- síthetem – nyilatkozta Mikler Roland.

Bodó Richárd 2016 nyarán Tatabányáról érkezett, azóta erősít bennünket. A „Bombázó” becenévre hallgató balátlövő az ötödik helyen áll a Bajnokok Ligája házi góllistáján. Eddig 220 gólt dobott a nemzetközi porondon. A magyar első osztályban 131 mérkőzést játszott PICK-szerelésben, 483 gólt szerzett. 2018-ban magyar bajnok, 2019-ben Magyar Kupa-győztes, 2021-ben ismét magyar bajnok lett szegedi színekben.

– 2025-ig írtam alá a szerződést, amelyet a PICK Szeged ajánlott. Nagy örömöm- re egymás tenyerébe csaptunk. Boldog vagyok Szegeden, itt lett családom, itt születtek a gyerekeim, így minden a városhoz, a klubhoz köt. Hatalmas moti- váció az új PICK Aréna, és hogy itt szeretnek engem, így örömmel írtam alá a megállapodást – mondta Bodó Richárd.

Forrás és Fotó: PICK Szeged honlap

2021-12-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk