Kézilabda kupa

 

Pásztor Noémi a Ferencvárosban folytatja

A Budaörstől érkező 180 centiméter magas beálló Szombathelyen született és nevelkedett, 2014-ben igazolt a NEKA-hoz, majd 2017-től szerepelt a Budaörs együttesében. Noémi a nyári junior világbajnokságon az aranyérmes magyar válogatott alapembere volt, huszonegy gólt szerzett a torna során, amelyen Faluvégi Dorottyához és Háfra Noémihez hasonlóan be- választották az All-star csapatba is. A tehetséges játékos 2019. február 6-tól 2021. június 30-ig érvényes szerződést ír alá a Ferencvárossal.

– A Győri Audi ETO KC elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésen a csapatunk újfent bebizonyította, hogy helyes úton járunk, hogy túlnyomó többségben fiatal magyar játékosokra építve is fel tudjuk venni a versenyt a világ egyik legjobbjával – nyilatkozta Bognár László, a Ferencváros kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Tovább haladva a saját koncepciónk men- tén nagyon örülök neki, hogy ezen az úton Pásztor Noémi is csatlakozik hozzánk, és szeret- ném megköszönni a Budaörsnek, hogy hozzájárult a játékosa klubváltásához. Nem titok, Da- nick Snelder és Hornyák Dóra kiválása után szerettük volna, ha Noémi már januártól a Fe- rencvárost erősíti, elvégre akkor még a Bajnokok Ligája második csoportkörére is nevez- hettük volna, s bár akkor ez még nem valósult meg, a Magyar Kupában, a bajnokságban és továbbjutásunk esetén a Bajnokok Ligája negyeddöntőben így is segítségünkre lehet. Őszin- tén bízunk benne, hogy Noémi csapatunk nagy erőssége lesz.

Pásztor Noémi szerdán délután már a Népligetben jelentkezik edzésre, és a tervek szerint jö- vő szerdán, a Vác elleni Magyar Kupa-mérkőzésen mutatkozhat be tétmérkőzésen.
– Nagyon örülök, hogy itt lehetek, kicsit még izgulok, de pozitívan várom az edzéseket és a mérkőzéseket  mondta Pásztor Noémi. – Nagyon sajnálom, hogy Budaörsön az elmúlt idő- szak nem a tervek szerint alakult, és bízom benne, hogy a lányok nélkülem is kiharcolják a bennmaradást. Sokat köszönhetek a klubnak, ott lettem NB I-es kézilabdázó, de úgy érzem, a fejlődésem szempontjából nagyon jó, hogy már most csatlakozhattam a Fradihoz.

Forrás:
Fradi.hu – Fotó: budaorshandball.hu

 

2019-02-06

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk