Kézilabda kupa

Ötgóllal nyert a Ferencváros a Loki ellen

Rögtön a mérkőzés elején magához ragadta az előnyt a Ferencváros, igaz, jó negyed órán át a Loki tartani tudta az egy-két gólos különbséget. A véde- kezésükkel nem volt komolyabb probléma, a vendégek nehezen kerültek hely- zetbe, a feles lehetőségekből pedig nem jöttek nekik a bravúrok. A játékrész második felében a támadásaikat is sikerült felpörgetni, Háfra Noémi könnyedén szerezte a gólokat, és villámgyorsan faképnél hagyták a vendégeket. 10-7-nél még csak három volt közte, de a szünetre már plusz nyolc gól előnnyel mehetett a zöld-fehér csapat az öltözőbe (18-10).

A második félidő első perceiben úgy folytatódott a játék, ahogy a szünet előtt abbamaradt, gyorsan tízgólosra nőtt a Fradi vezetése, de a következő perió- dusban a Debrecen javult annyit, hogy a 45. percben is „még csak tízzel menjenek”. Ennél távolabb nem is jutottak, mert az utolsó negyed órában többet hibáztak, náluk volt több a kihagyott helyzet. Ezt kihasználva az utolsó percben négy gólra felzárkózott a Debrecen, de Háfra Noémi lezárta a mér- kőzést, mely ötgólos hazai sikert hozott (30-25).

FTC-Rail Cargo Hungaria - DVSC SCHAEFFLER 30-25 (18-10)

Budapest, Elek Gyula Aréna, zárt kapuk mögött.
A Ferencváros gólszerzői: Háfra Noémi 5, Pásztor Noémi 5, Kisfaludy Anett 4, Schatzl Nadine 3, Angela Malestein 2, Márton Gréta 2, Julia Behnke 2, Emily Bölk 2, Szucsánszki Zita 2, Klujber Katrin 2, Kovacsics Anikó 1.

2020-08-18

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk