Kézilabda kupa

Öt kulcsjátékosával hosszabbított a Siófok KC

Fodor János ügyvezető: „Nagyon örülök annak, hogy sikerült öt meghatározó játékosunk- kal is szerződést hosszabbítani. Az egyik legfontosabb feladatunk az, hogy amennyire csak lehet, tartsuk egyben a csapatot. Tor Odvar Moen érkezésével két éve elkezdtünk valamit és ezen az úton szeretnénk továbbhaladni. A klubvezetés folyamatosan munkában van a játé- koskeret kialakítását illetően és ezek a bejelentések is igazolják, hogy komoly céljaink vannak a jövőt illetően.”

Bent Dahl másodedző, aki a távozó Tor Odvar Moen vezetőedző helyébe lép a következő idényben:Jelenleg nagyon jó csapatunk van és itt nem csak szakmai dolgokra gondolok, hanem a személyiségekre, a közösségre. Az a legfontosabb, hogy meglegyen a folytonosság a következő esztendőben is, ezért, akivel csak tudtunk, szerződést hosszab- bítottunk. Meghatározó tényezői szeretnénk lenni az európai kézilabdának és így állunk hozzá a jövő évi játékoskeret kialakításához is.”

 Such Nelli:Amikor hat éve ideigazoltam, nem gondoltam volna, hogy ennyire meghatá- rozó lesz a pályafutásom szempontjából a klub. Az évek során folyamatosan fejlődtünk és sikerült megugranunk azokat a lépcsőfokokat, amiket a tulajdonos kitűzött elénk. Igazi nagy klub lettünk, csodálatos szurkolóink vannak, egy fantasztikus arénában játszunk hétről-hétre és a keretünket is kiváló játékosok alkotják. Büszke vagyok arra, hogy továbbra is ezért a klubért játszhatok. Nem volt kérdés számomra, hogy maradni szeretnék. Komoly céljaink vannak a jövőben, hiszek benne, hogy meg fogjuk tudni valósítani őket.”

 Szikora Melinda: Életem formájában vagyok, jól érzem magam, minden részlet a helyén van és ezért is tudok ilyen jól teljesíteni. Egy nagyon jó közösség alakult ki az öltözőben, jó a csapategység, sok időt töltünk a lányokkal a pályán kívül is. Minden adott ahhoz, hogy a Bajnokok Ligájában játszunk, ez fontos számomra. Egyszerűen nem volt okom arra, hogy váltsak. Amikor ideigazoltam, akkor is úgy gondoltam, hogy képesek vagyunk egy lépcső- fokot feljebb lépni és egyelőre úgy néz ki, hogy ez sikerülhet.  A szakmai stáb bízik bennem, egy kapus számára ez kiemelten fontos. A kapusedzőmmel, Pastrovics Melindával is meg- találtuk a közös hangot, remekül tudunk együtt dolgozni. Érzem a szurkolók szeretetét, sokszor átsegítenek a nehezebb pillanatokon. Tavaly környezetváltozásra volt szükségem, úgy érzem, hogy jó döntést hoztam akkor is és most is.”

Simone Böhme: „Nem volt nehéz döntés, maradni szerettem volna, mert  minden tekin- tetben jól érzem magam Siófokon. Ebben a pillanatban is nagyon jól játszunk és élvezzük is a játékot. Remélem, hogy el fogjuk érni a második helyet és eljutunk a Bajnokok Ligájába. Ez hihetetlenül motivál bennünket. Három éve vagyok itt, elképesztő, hogy ennyi idő alatt is mennyit fejlődött a klub. Büszke vagyok arra, amit eddig elértünk. Tudom, hogy még többre vagyunk képesek, és része akarok lenni az SKC jövőjének. Ma már azt mondhatom, hogy Siófok a második otthonom. Köszönetet szeretnék mondani a szurkolóknak is, akik mindig támogatnak bennünket. Különleges helyük van a szívemben. Megígérhetem nekik, hogy a következő években is mindenemet oda fogom adni ezért a mezért. Történelmet szeretnénk írni.”

Gnonsiane Niombla: „Hogy miért döntöttem a folytatás mellett? Nagyon egyszerű a válasz. Beleszerettem a klubba, a városba, a szurkolókba. Elképesztően jó körülmények között dolgozhatunk, remek csapatunk van, nagy dolgokra lehetünk képesek. Élvezem a kézilabdát és ez nagyon fontos számomra. Nem minden klubnál tudnék olyan edzői stábbal dolgozni, mint itt Siófokon.”

Katarina Jezics: „Úgy érzem, hogy rengeteget fejlődtem mind szakmailag, mind emberileg az itt eltöltött évek alatt. Amikor ideigazoltam, nem gondoltam, hogy ilyen szinten lesz meghatározó szakasza a pályafutásomnak a siófoki kaland. Ahogy telt az idő, úgy vált egyre fontosabbá számomra a klub. Szeretnék a részese lenni az SKC történelmének.  Sok sikert értünk már el eddig is, de ennek még nincs vége. Szeretnék a Bajnokok Ligájában játszani, szeretném, ha ott is meg tudnánk mutatni, hogy mire vagyunk képesek.  Köszönöm a szurko- lóinknak azt az elképesztő támogatást, amit nyújtanak minden alkalommal. Különleges az, amit tőlük kapunk a lányokkal."

A 2020/2021-es szezonra a játékoskeret kialakítása jelenleg is zajlik, a következő hetekben újabb bejelentésekre lehet számítani.

Forrás: Siófok KC honlap

2020-02-27

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk