Kézilabda kupa

Norvég válogatott irányítót szerződtetett a Ferencváros

Emilie Christensen eddigi pályafutása során kizárólag hazájában szerepelt: 2013-ig a Tertnes Bergenben nevelkedett, majd négy évet töltött el a Glassverket együttesében, 2017 nyarán pedig az akkori bajnokcsapatba, a Larvikba igazolt. Az irányító poszton bevethető játékos meghatározó tagja volt a klubjának, a Bajnokok Ligájában pályára lépett a 2017/2018-as idényben (22 gól) – ebben a kiírásban játszott a két vesztes mérkőzésen a Ferencváros ellen; hat gól szerzett – és a 2018/19-es szezonban (22 gól).

– Emilie kiváló kézilabdázó, az előző években hazája bajnokságában, a válogatottban és a Bajnokok Ligájában is bizonyította képességeit, ezért örülök, hogy a Ferencvárosba igazol – mondta Bognár László, az FTC kézilabda szakosztályának ügyvezető igazgatója. – Bízom benne, hogy gyorsan beilleszkedik az egyébként parádés egységet alkotó csapatunkba, és Kovacsics Anikóval, valamint Tóth Nikolettel együtt nagyszerűen megoldja majd az irányító posztot.

Forrás:
Fradi.hu

2019-04-28

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk