Kézilabda kupa

Norvég olimpiai bajnokkal erősít a Győri Audi ETO KC

– Rutinos és kivételes képességű játékossal sikerült megegyeznünk. Amanda Kurtovic töké- letesen illeszkedik a Győri Audi ETO KC játékstílusába, akivel három éves kontraktust írtunk alá. Jelenleg rehabilitációját végzi, de a következő szezon rajtjára már a csapattal kezdheti meg a felkészülést. Profi játékosról van szó, aki nagyon várja a közös munkát. Ezúton kívá- nok neki teljes felépülést! – mondta dr. Bartha Csaba elnök.

Fantasztikus képességekkel megáldott, igazi csapatembert igazol 2019 nyarától a Győri Audi ETO KC. Amanda Kurtovic eredménysora  kimagasló: 2012-ben Olimpiát nyert Norvégiával, négy évvel később pedig egy bronzérmet is szerzett Rióban. Világbajnokságokon két alka- lommal arany (2011, 2015) egy alkalommal pedig ezüstérmet (2017) ünnepelhetett. A 2016-os svéd Európa-bajnokságon aranyérmet nyert. Klubszinten egy  Larvikkal megszerzett Baj- nokok Ligája győzelemmel már büszkélkedhet (2011), majd a Viborg színeiben KEK-et nyert (2014). Norvég, dán és román bajnoki címek birtokosa.

– Hihetetlen boldog vagyok, hogy a Győri Audi ETO-hoz szerződhetek. Nem kellett bemutat- koznunk egymásnak, ellenfélként már többször is játszottam ellenük. Kétség kívül a világ egyik legjobb klubjáról van szó, akik mindig, mindent meg akarnak nyerni, a közönségük pe- dig mindenhol elképesztő hangulatot teremt. Büszkén jelentem be, hogy három évig tagja le- szek a csapatnak és ennek a csodálatos klubnak  –  nyilatkozta Amanda Kurtovic.

Forrás: Győri Audi ETO KC honlap / Szabó Tamás

2019-02-12

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk