Kézilabda kupa

 

Norvég balátlövő a Siófok KC ötödik igazolása

Kjerstin személyében egy fiatal tehetséges norvég játékossal erősítettünk. Vezetőedzőnk, Tor Odvar Moen külön kérésére igazoltuk le – nyilatkozta Fodor János, a Siófok KC ügyveze- tője.

 – Kjerstin leigazolása egy izgalmas befektetés a részünkről. 18 évesen mutatkozott be a norvég nemzeti csapatban, de aztán keresztszalag-szakadást szenvedett. Az idei évben tért vissza, kezd játékba lendülni. Nagy lövései vannak, jól találja meg a kapcsolatot a beálló- sokkal. Emlékszem, hogy amikor bemutatkozott a felnőtt válogatottban, akkor több nagy klub is le akarta igazolni őt Európában. A sérülése után megakadt ez a folyamat, én viszont úgy érzem, hogy egy olyan játékost sikerült megszereznünk, aki sokak számára meglepetést fog okozni – értékelte a fiatal norvég játékos megszerzését Tor Odvar Moen.

Még egy év van hátra a szerződésemből – kommentálta az átigazolását Skype-on keresztül a fiatal balátlövő –, de mindenképpen szerettem volna váltani. Először Dániában gondol- kodtam a nyelvi nehézségek elkerülése végett, de a menedzserem azt mondta, hogy a Siófok és Moen edző érdeklődik utánam. Számomra fontos tényező, hogy a vezetőedzővel egy nyel- ven tudok kommunikálni, valamint az is, hogy leendő csapatomban a játékosok többsége beszél angolul. Régebben játszottam már a Larvik ellen és sok pozitív dolgot hallottam Moen vezetőedzőről, így  nagyon várom, hogy elkezdjük a közös munkát Siófokon. Már négy éve a Tertnesben kézilabdázom. Egy évet sajnos ki kellett hagynom egy térdsérülés miatt, de az idén visszatértem és rendszeresen játszom. Érmet még nem sikerült szerezni a bajnok- ságban, a kupában viszont már gazdagabb lettem egy ezüstéremmel, épp a Larvik ellen ját- szottuk a döntőt.

Forrás: Siófok KC honlap

2019-03-23

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk