Kézilabda kupa

Nora Mörk sikeres operáción esett át

Szerda délelőtt a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórházban az előzetes terveknek megfelelően a Győri Audi ETO KC teljes orvosi stábjának közreműködésével végezték el Nora Mörk térdoperációját. Dr. Balogh Péter osztályvezető főorvosnak dr. Szálasy László főorvos, valamint dr. Lénárth Róbert adjunktus voltak segítségére.
          – A műtét során az elülső keresztszalag komplett szakadása mellett apróbb társsérülések is mutatkoztak (külső holdasporc kisebb szakadása és a belső combcsont-bütyök kisebb porcsérülése), amiket a szakma szabályainak megfelelően láttunk el. Megfelelő vastagságú inakkal tudtuk a legmodernebb eljárással pótolni a szakadt keresztszalagot. Pár napig még a kórházban marad, de a korai posztoperatív rehabilitációt már a kórházi tartózkodása alatt megkezdjük. Várhatóan fél év múlva állhat teljes harckészültségében a csapat rendelkezésére – nyilatkozta dr. Balogh Péter csapatorvos.
          Szerencsére Nora Mörk nincs egyedül a kórházban, kedd óta vele van édesanyja is, aki tevékenyen vesz részt ápolásában.


          Forrás: Győri Audi ETO KC

 

2018-02-07

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk