Kézilabda kupa

Nagy Martin: továbbra is OTP Bank-PICK Szeged

Nagy Martint nem kell igazán bemutatni a #kékek táboronának, hiszen ezer szállal kötődik a klubhoz. Édesapja, Nagy Zoltán éveken át védte a Pick Szeged kapuját, jelenleg az utánpótlás csapatoknál dolgozik, mint kapusedző. Erre szokták mondani, hogy „Nem esett messze az alma a fájától”, hiszen Martin követte apja példáját, kapus lett. Végig járta a ranglétrát, több évet külföldön is eltöltött, mielőtt 2024. nyarán visszatért az anyaegyesületébe. A magyar bajnok- ságban kiváló mutatóval rendelkezik, 110 védést mutatott be, ez 36 százalékos eredménynek felel meg, amellyel az élmezőnyben áll a kapusok rangsorában. Az elmúlt Bajnokok Ligája-fordulóban Nagy Martin védését választotta az EHF a legszebbnek.  A fiatal hálóőr tagja az párizsi olimpiára készülő bő keretnek. 

Öröm és büszkeség, hogy a következő idényben is szeretett klubom mezét viselhetem. Sokat dolgoztam és úgy érzem fejlődtem ebben a szezonban. Tisz- tában vagyok vele, hogy még jobb lehetek, ehhez pedig dolgozni, tenni kell. Ezen leszek az idény hátralévő részében, hiszen a komoly kihívások még most következnek. Erre a szezonra koncentrálok, csakis a következő feladat lebeg a szemem előtt – nyilatkozta a szerződés aláírása után Nagy Martin.

Forrás: OTP Bank-PICK Szeged honlap

2024-04-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk