Kézilabda kupa

Műtéten esett át Kovács Anett, a Ferencváros jobbszélsője

A NEKA elleni bajnoki mérkőzésen Papp Dorka személyében újoncot avatott a Ferencváros csapata. A tizenhat éves jobbszélső NB I-es bemutatkozása öröm- telinek mondható, az ok azonban, amiért éppen most csatlakozhatott a felnőtt kerethez már nem: az egyik edzésen súlyos sérülést szenvedett válogatott játé- kost, Kovács Anettet kellett helyettesíteni.

– Anett térdében egy rossz leérkezés következtében teljesen elszakadt az elülső keresztszalag, amelyet műtéti úton kellett pótolni. A porc szerencsére nem szakadt el, de a rehabilitáció így is mintegy nyolc hónapot vesz majd igénybe – adott tájékoztatást a csapat orvosa, dr. Pavlik Attila.

 – Egyből fájt a lábam, amikor földet értem, elkezdett zsibbadni, úgyhogy tudtam, hogy sajnos komoly sérülésről van szó, mert nyolc évvel ezelőtt a másik lábammal történt már hasonló sérülés – mondta Kovács Anett. – Lelkileg össze- törtem abban a percben, mert tudtam, hogy sok időt kell majd kihagynom, de most már túlvagyok a műtéten, pozitívan tekintek előre, és hamarosan elkezd- hetem a munkát gőzerővel.

Forrás:
fradi.hu

2022-11-28

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk