Kézilabda kupa

Mosonmagyaróvári KC: Mistina Kitty távozik a nyáron

Mistina Kitty 1996 január 13-án Békéscsabán született, s szülővárosában sajátítot- ta el a kézilabda alapjait. Tizenhét évesen került Veszprémbe, majd a 2014-2015. évi idényt Motherson-Mosonmagyaróvár színeiben játszotta végig. Később a NEKA, majd a Kecskemét NB I B-s bajnok csapatát erősítette. Stabil élvonalbeli kapus Székesfehérváron vált belőle. Három szezont követően hazatért egy évre Békéscsabára, majd az ideivel együtt két évet az MKC kötelékében töltött. Mistina Kitty a klub valamennyi bajnoki és kupamérkőzésén pályára lépett, és külön érdekesség, hogy ezekben az években mindig Szemerey Zsófiával párban védte az MKC kapuját.

– Nagyon egységes, jó csapatunk van jelenleg Mosonmagyaróváron, remek a közeg, kitűnően érzem magam, ám a jövő évet a klubvezetés már a játékom nélkül tervezi. Több ajánlatot is kaptam a folytatásra nézve, ezek közül a Budaörs megkeresése volt a legszimpatikusabb, sok jót hallottam a klubról, a játékosokról és a stábról. Rendkívül motivál, hogy stabil, jó teljesítménnyel segítsem a csapa- tot a céljai megvalósításában. Támogató társnak, igazi csapatjátékosnak tar- tom magam, ugyanakkor maximalista és rendkívül kritikus vagyok önmagammal szemben, szeretnék mindig az előző napinál még egy kicsivel jobb lenni. A folyamatos fejlődésben és a munkában hiszek. Mosonmagyaróváron rendkívül hasznos nemzetközi kupatapasztalatot szereztem, ami úgy érzem, nagy előrelé- pés volt a karrieremben. Szeretném mindezt kamatoztatni a következő két sze- zonban Budaörsön – nyilatkozta a Moyra-Budaörs Handball honlapjának Misti- na Kitty.

2023-03-06

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk