Kézilabda kupa

Mosonmagyaróvár: Stranigg Zsófia két évvel hosszabbított

– Nagyon örülök, hogy Zsófi továbbra is a csapatot erősíti – mondja Guntram Thurnher, az MKC elnöke. – Mindenképpen szerettük volna, hogy nálunk marad- jon, hiszen egy nagyon stabil játékosról van szó, aki folyamatosan fejlődik, rá- adásul még mindig fiatal. Nagy potenciállal rendelkezik, és reméljük, hogy Óvá- ron tovább tudja építeni saját magát, és ahogy eddig is tette, segíteni fogja a csapatot.

Nem gondolkoztam a váltáson – indokolta maradását Stranigg Zsófia. Egy játékos életében ritka az, hogy minden klappol, nálam azonban ez így van. Kiváló a szakmai stáb, és az itt folyó munka folyamatos fejlődést biztosít a szá- momra. Érzem a bizalmat, ami szintén elengedhetetlen ahhoz, hogy jó teljesít- ményt tudjak nyújtani. A szurkolókkal nagyszerű a kapcsolatom, ez is hozzátesz a mindennapokhoz, ahogy az is, hogy mi játékosok nem is csapatot, hanem egy családot alkatunk. Nem voltam még ilyen jó közösség tagja. Élveztem az elmúlt időszakot, és nagyon várom a folytatást is.

Forrás: Mkcse

2024-02-01

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk