Kézilabda kupa

Mosonmagyaróvár: Pásztor Noémi szerződést hosszabbított

Pásztor Noémi 2021 nyarán az FTC-Rail Cargo Hungaria csapatából érkezett Mosonmagyaróvárra és azonnal a csapat meghatározó játékosává vált. Mind- két mosonmagyaróvári idényében rendkívül megbízható, kiegyensúlyozott telje- sítményt nyújtott, sőt többször volt a csapat legjobbja a hazai és a nemzetközi sorozatokban. Az egészen kiváló védőmunkája mellett, a beálló a támadó- játékban is hasznosan, eredményesen kézilabdázott. Oszlopos tagja volt a csapatnak az Európa Ligában is. A 2021-2022. évi kiírásban 5 mérkőzésen lépett pályára, 10 gólt dobott és két alkalommal volt kiállítva két percre; a 2022-2023. évi idényben 8 mérkőzésen kapott játéklehetőséget, 28 gólt jegyeztek fel a neve mellé és 5 esetben kapott kisbüntetést. A két idény számadataiból kitűnik, hogy ugrásszerű fejlődésen esett át. Teljesítményére „felsőbb szinten” is felfigyel- tek, meghívót kapott a magyar női kézilabda válogatottba, ahol gyakorlatilag már állandósította a helyét.

Nagyon szeretek Mosonmagyaróváron játszanini, jól érzem magam a lányok- kal, remek a szakmai munka, amiben érzem a bizalmat – nyilatkozta Pásztor Noémi a klub honlapjának. – Maradni szerettem volna, így a számomra nem volt nehéz a döntés, én is örülök a szerződéshosszabbításnak, amire a tárgya- lásoknál a klub is törekedett. A Motherson-Mosonmagyaróvár jó szakasz a pálya- futásomban, megvalósultak itt azok a céljaim, elképzeléseim, amelyeket tervez- tem. A csapat is együtt marad, ezért úgy gondolom, hogy a harmadik évben még előrébb léphetünk a magyar bajnokságban és az Európa Ligában.

2023-03-21

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk