Kézilabda kupa

Mirko Alilovics jövő nyártól a MOL-Pick Szeged játékosa

          – Sikeres tárgyalássorozaton vagyunk túl, örömmel jelentem be a szegedi szurkolóknak, hogy a jövő nyártól hároméves szerződést kötöttünk Mirko Aliloviccsal. A horvát kapus nagy erőssége lehet a csapatunknak, számára szimpatikus volt az a terv, amelyet felvázoltunk, így örömmel írta alá szerződését – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-Pick Szeged igazgatója. 

          Mirko Alilovics 1985. szeptember 15-én született Ljubuskiban. A helyi Izvidac csapatában védett, háromszoros bosnyák bajnokként szerződött Spanyolországba, a Leónba. Itt öt évet húzott le, 2005-től 2010-ig, többek között a szegedi nevelés Laluska Balázs is csapattársa volt. Ezután egy évre a szlovén Celje következett, majd 2011-től a Veszprém együttesét erősítette. 2018-tól viszont a MOL-Pick Szeged csapatához igazol, hároméves szerződést kötött a többszörös horvát válogatott kapus. A két méter magas játékos boldog házasságban él, párja Iva, két gyermekük van, Ivan és Mato.


          Forrás: MOL-Pick Szeged – Süli Róbert

2017-11-29

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk