Kézilabda kupa

Mireya González Álverez Győrből Siófokra szerződik

A Siófok KC vezetése minél ütőképesebb keretet szeretne összeállítani a 2018/19. évi szezonra, ennek érdekében kötött szerződést a spanyol válogatott jobbátlövővel. A klub ügyvezetője elégedetten értékelte a játékos megszerzését. 
          – Lehetőségünk nyílt arra, hogy egy olyan játékost szerződtessünk, aki már évek óta kimagasló teljesítményt nyújt a magyar élvonalban. – nyilatkozta Fodor János. –Képességeiről mindent elmond, hogy jelenleg abban a  Győri Audi ETO KC-ban kézilabdázik, amely hamarosan Bajnokok Ligája Final Fourt játszik Budapesten a Papp László Sportarénában. Elégedettek vagyunk vele, hogy sikerült őt megszereznünk, az ő leigazolásával tovább erősödik a keretünk.
          Mireya González Álvarez hazájában, a Balonmano Alcobendasnál kezdte pályafutását, ahol 2008-ban mutatkozott be az első csapatban. Négy év után légiósnak állt és a francia Union Mios Biganos-Bègles játékosa lett. 2015 nyarán igazolt a magyar bajnokságba, az Érd csapatához. Hamar meghatározó tagjává vált új klubjának, amelynek színeiben az első másfél év során 181 gólt szerzett. 2018 januárjában a Győri Audi ETO KC a szezon hátralevő részére kölcsönvette, hogy pótolja a súlyos sérülést szenvedő Nora Mörköt. 
         – Örülök, hogy részese lehetek a siófoki projektnek, amely nagyon izgalmasnak ígérkezik – nyilatkozta Mireya Gonzalez. – Szeretnék minél sikeresebb lenni új klubommal és ennek érdekében keményen fogok dolgozni. Fontos számomra, hogy sok örömöt tudjunk okozni a siófoki szurkolóknak.”

Forrás:
Siófoki KC honlap – Fotó: Győri Audi ETO KC

2018-05-03

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk