Kézilabda kupa

Mészáros Rea: újabb egy + egy év a Ferencvárosban

– Rea az elmúlt hónapokban különösen nehéz helyzetbe került, hiszen Bobana Klikovac, majd Danick Snelder sajnálatos sérülése után egyedül maradt beállóként a felnőtt keretben, de já- tékosunk nagy szívvel és kiváló teljesítménnyel oldotta meg a feladatot – mondta az aláírást követően Bognár László.  – Mindenképpen szerettük volna őt megtartani, és szerencsére úgy éreztük, hogy ő is szeretne a Fradiban maradni. Nagyon örülünk, hogy gyorsan sikerült meg- állapodnunk és a továbbiakban is a kötelékünkben marad.

A beálló a különösen nagy őszi terhelést követően a magyar válogatottal is posztja elsőszámú játékosaként utazott az Európa-bajnokságra, és meghatározó szerepe volt az együttes remek szereplésében.

– Boldog vagyok, hogy szerződést hosszabbíthattam, hiszen jól érzem magam a Ferencváros- nál. Bíztam benne, hogy kapok ajánlatot a klubtól, mert itt nagyon komoly célokért küzd- hetek és minden nap fejlődhetek – magyarázta mosolyogva a még mindig csak huszonnégy esztendős Mészáros Rea. – Nem szoktam rajta gondolkodni, hogy milyen rég játszom már a Fradiban, de nagyon jó érzés, hogy 2013 óta itt vagyok. Sokat változtam az elmúlt években, komolyodtam és hiszem, hogy jobb játékossá is váltam. Az őszi szezon közepén, amikor ki- derült, hogy hosszú időn át egyedül maradok beállóként a csapatban, akkor azért kicsit tar- tottam a helyzettől, de úgy gondoltam rá, hogy itt a lehetőség, amikor megmutathatom, mire vagyok képes, amikor igazán oda kell tennem magam. Nagyon örülök, hogy meg tudtam ol- dani a feladatot, és remélem, hogy a jövőben is segíthetem a csapatot.

Forrás:
www.fradi.hu

2019-01-11

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk