Márton Gréta is a csatlakozott a társakhoz

Az FTC-Rail Cargo Hungaria csapata három hete készül már együtt a 2020/2021. évi szezonra, a munka a terveknek megfelelően zajlik, leszámítva azt, hogy Alicia Stolle egyelőre külön edz. S most már csak egyedül teszi mindezt a gyógytornász felügyelete mellett, hiszen Alicia eddigi „párja”, az elmúlt hetekben a német válogatott átlövőt a közös munka során alaposan megismerő Márton Gréta csatlakozott a társakhoz.

– Kicsit most valóban több időt töltöttem Alicia-val, mint a többiek, és nagyon gyorsan meg- találtuk a közös hangot, kedves, barátságos az első perctől kezdve – mesélte Márton Gréta az új játékosukról. – Sajnálja, hogy nem lehet a pályán, hogy nem tudott úgy csatlakozni a csapathoz, ahogyan elképzelte, de talán hasznos volt, hogy ott voltam neki biztos pontként a rehabilitációs munka közben, tudtam neki segíteni, tudott tőlem kérdezni, ha valamire kíván- csi volt.

Jellemző kép volt az elmúlt két hétben, hogy a konditeremből a csarnokba érve Gréti és Alicia rendre beült a csapat edzésére; vagyis testközelből láthatták, amint a többiek sokszor lógó nyelvvel jönnek le a pályáról.

– Arra gondoltam ilyenkor mindig, hogy bárcsak én is elfáradhattam volna ennyire, mint ők, mert bár a rehabilitációs munka is kemény volt, az azért más. A keddi, MTK elleni edzőmér- kőzést is kívülről figyeltük, és így, sérülten nézni a meccset mindig nagyon rossz, most meg pláne szerettem volna már ott lenni a pályán. Tetszett ugyanakkor, amit a lányoktól láttam, voltak kimondottan jó periódusok, pedig tudom, hogy milyen fáradtak, hiszen kemény munka folyik minden nap.

Ebbe a kemény munkába pedig szerdán már Márton Gréti is belekóstolhatott, s ha minden jól megy, akkor jövő kedden, a DVSC elleni edzőmérkőzésen pályára is léphet.

– Volt bennem egy kis félelem, hogy négy hét kihagyás után lesz-e valamilyen fájdalmam, próbáltam a többiektől is információkat gyűjteni, mert korábban nem jártam még hasonló cipőben. Lekopogom, abszolút nem volt semmi gond, rendben ment minden, és a csajok is kedvesek voltak, örültek, hogy végre én is edzhetek, és én is nagyon boldog vagyok. Reme- kül érzem magam, továbbra is jó erőben vagyok, nagyon várom már a keddet, hogy meccset is játszhassak!


Forrás: fradi.hu

2020-07-24

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk