Kézilabda kupa

Mariana Costa nyáron elhagyja Debrecent

Mariana Costa brazil világbajnokként (2013., Szerbia), továbbá dán és osztrák bajnokként érkezett Debrecenbe, ahol hamar letette a névjegyét. Fantasztikus embert, fantasztikus játékost ismertünk meg a személyében, rengeteget profitált vele a klub. Büszkék vagyunk rá, hogy itt játszik. A klub stratégiája azonban az, hogy azokon a posztokon, ahol lehetséges, magyar játékosokat szerepeltessen, ezért kerestek más megoldást a brazil kézilabdázó helyére.

Nehéz lesz elhagyni a klubot, ahol otthon érzem magam – értékelte a helyze- tet a klub honlapjának Mariana Costa. – Imádom a szurkolóinkat, akik mindig hihetetlen hangulatot varázsolnak a Hódosba. És természetesen hiányozni fog mindenki a DVSC-ből: a csapattársaim, az emberek, akik segítenek a minden- napjainkban és gondoskodnak arról, hogy minden adott legyen számunkra, hogy csak a játékra kelljen koncentrálnunk. De a búcsúig még vár ránk néhány mérkőzés és ezek minden pillanatát együtt kell élveznünk! Szóval, csináljuk meg, érjük el a céljainkat!

Fotó: Gettyimage

2023-03-04

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk