Kézilabda kupa

Ligetvári Patrik: Szabadidőmben mostanában horgászni járok

– Hogy néz ki egy átlagos napod? Mit csinálsz a szabadidődben?
– Ha van edzés, akkor ébredés után reggelizem egy jót, majd elmegyek edzeni. Délután, ha van programom, vagy dolgom, akkor azokat elintézem. Este pedig lefekszem időben. Sza- badidőmben mostanában horgászni járok, nemrég iktattuk be a hétvégéinkbe. Eddig kétszer voltam mióta itthon vagyok, az első alkalommal egy nyolc kilós pontyot fogtam, legutóbb Esztergom mellett viszont már nem jött annyira a kapás. Ott egy két és fél kilós és egy két kilós ponty akadt a horogra. Ezután át is álltam bojlizás helyett pergetésre, de sajnos nem fogtam semmit.

– Milyen edzésprogramot végzel? Marija Lojanicától, az erőnléti edzőtől kapod az instrukciókat, vagy még Spanyolországból küldik?
– Marijától kaptam a programom, de valójában Lékai Máté és Manuel Strlek edzését csinál- tam. Marija még nem ismer, még nem dolgoztam a keze alatt, de valószínűleg ez is meg- történik a következő héten, amikor a most folyó edzésprogram véget ér.

– Kell még visszamenned Spanyolországba ügyeket intézni vagy költözni?
– Nem kell. Egy költöztető céggel mindent sikerült szerencsésen hazahozni. Ügyeket sem kell már intéznem.

– Terveztek nyaralást a menyasszonyoddal?
– Terveztük, de a kialakult helyzetre való tekintettel inkább lemondtuk. Nem megyünk sehova. Itthon maradunk, és edzem ameddig tudok, hogy minél könnyebb legyen a szezon- kezdés számomra.


Forrás: Telekom Veszprém honlap

2020-05-20

Ez a weboldal cookie-kat használ annak érdekében hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsa. További információk